FM 23 ciddi bir hata ile karşılaştı

İşletim sistemi
Windows 11

ShadowNinja722

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Kingston 8gb ram
Ekran kartı
Nvidia geforce gtx 1050
Anakart
excalibur g770
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-9300H CPU @ 2.40GHz 2.40 GH
Ben Game Pass'ten FM 23 oynuyordum. Her şey güzel kadroyu kurdum her şeyi hazırladım maç kadrosunu oluşturma ekranına girince şu hatayı veriyor.

Ekran görüntüsü_20221228_101918.png

Grafik kartı sürücüm güncel. Laptop bilgisayar.

Ben Game Pass'ten FM 23 oynuyordum. Her şey güzel kadroyu kurdum her şeyi hazırladım maç kadrosunu oluşturma ekranına girince şu hatayı veriyor.

Eki Görüntüle 1616195

Grafik kartı sürücüm güncel. Laptop bilgisayar.

DDU ile sürücüniü kaldırıp WHQL sertifikalı sürücüyü yükleyin. Yüksek ihtimalle çözülür.

WHQL, Windows tarafından bizzat test edilip onaylanan sürümlere verilen ünvandır hocam. Ben şahsen her zaman bu sürücüleri kullanıyorum.

DDU ile kaldırdınız değil mi?
Evet güvenli moda geçip ddu ile kaldırdım.Sonra whql driverını indirdim ama değişen bir şey olmadı. Bu arada çoğunlukla diğer oyunlar da çöküyor. Steam den pony island oynamıştım o çökmemişti. Yetkili servise de gönderdim bir sorun bulamadılar.

Evet güvenli moda geçip DDU ile kaldırdım. Sonra WHQL driverını indirdim ama değişen bir şey olmadı. Bu arada çoğunlukla diğer oyunlar da çöküyor. Steam'den pony island oynamıştım o çökmemişti. Yetkili servise de gönderdim bir sorun bulamadılar.

Hocam donanımsal sorun olabilir ancak ondan önce bir temiz kurulum yapın bence. Ama ben sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı