FM 24 Alexander Isak alınır mı?

By Ghost

Hectopat
Yer
TR
3 kişi FM24 oynuyoruz ben, Man United seçtim, ekstra olarak sol kanata Depay'yı aldım gerisi orijinal 2024 kadro forvete Alexsander Isak almayı düşünüyorum. Sizce iş yapar mı şampiyonlar liginde yoksa paramı harcamayıp ara transferde Suarezi mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
3 kişi FM24 oynuyoruz ben, man united seçtim, ekstra olarak sol kanata Depay'yı aldım gerisi orijinal 2024 kadro forvete alexsander ısak almayı düşünüyorum. Sizce iş yapar mı şampiyonlar liginde yoksa paramı harcamayıp ara transferde suarezi mi almalıyım?

Kadronu atsan daha çok yardımcı olabilirdim ama bence suarezi alma oyunda fiziği olan çok önde suarezde yaşlandığı için fiziği yerlerde isak daha çok iş yapacaktır.

3 kişi FM24 oynuyoruz ben, Man United seçtim, ekstra olarak sol kanata Depay'yı aldım gerisi orijinal 2024 kadro forvete Alexsander Isak almayı düşünüyorum. Sizce iş yapar mı şampiyonlar liginde yoksa paramı harcamayıp ara transferde Suarezi mi almalıyım?
Hocam arkadaşlarla konsoldan oyniyacaz hangi online mod nasıl konudan alakasız(cevap iş yapiyor İsak )

3 kişi FM24 oynuyoruz ben, man united seçtim, ekstra olarak sol kanata Depay'yı aldım gerisi orijinal 2024 kadro forvete alexsander ısak almayı düşünüyorum. Sizce iş yapar mı şampiyonlar liginde yoksa paramı harcamayıp ara transferde suarezi mi almalıyım?

Bence bekleyin. Suarezide almayın. Birkaç oyuncu satar, daha iyisini alırsınız. Şu anki forvetiniz kim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı