Ben 23 oynuyorum hala transfer yamaları ile geçmeye değer bulmuyorum. Sende bir istersen en azından demosunu dene bir bak eğer geçmeye değmez dersen 23'ü yamalar oynarsın her türlü.FM serisine 23'le başladım ve çok sarmıştı, şu an 24 alsam mı diye düşünüyorum. Sizce ne yapayım?
Ben 23 oynuyorum hala transfer yamaları ile geçmeye değer bulmuyorum. Sende bir istersen en azından demosunu dene bir bak eğer geçmeye değmez dersen 23'ü yamalar oynarsın her türlü.
Alınmaz.Yılı ortaladık zaten temmuz ağustos gibi amazon veya epic bedava verir oradan oynarsın. 23 ile arasında aman aman bir fark yok. 23 varsa sortitoutsiden yama kur oyna.FM serisine 23'le başladım ve çok sarmıştı, şu an 24 alsam mı diye düşünüyorum. Sizce ne yapayım?
Hsdjfyahahhahaha Söylediğim çıkmış. Epicte bedava şuanAlınmaz.Yılı ortaladık zaten temmuz ağustos gibi amazon veya epic bedava verir oradan oynarsın. 23 ile arasında aman aman bir fark yok. 23 varsa sortitoutsiden yama kur oyna.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.