FM 24 alınır mı?

R1eques

Hectopat
Daha fazla  
FM serisine 23'le başladım ve çok sarmıştı, şu an 24 alsam mı diye düşünüyorum. Sizce ne yapayım?

FM serisine 23'le başladım ve çok sarmıştı, şu an 24 alsam mı diye düşünüyorum. Sizce ne yapayım?
Ben 23 oynuyorum hala transfer yamaları ile geçmeye değer bulmuyorum. Sende bir istersen en azından demosunu dene bir bak eğer geçmeye değmez dersen 23'ü yamalar oynarsın her türlü.

Ben 23 oynuyorum hala transfer yamaları ile geçmeye değer bulmuyorum. Sende bir istersen en azından demosunu dene bir bak eğer geçmeye değmez dersen 23'ü yamalar oynarsın her türlü.

Kanka FM23'te yamalar bir sure sonra bozuluyor kullandığın yama varsa atar misin?

Alınmaz.Yılı ortaladık zaten temmuz ağustos gibi amazon veya epic bedava verir oradan oynarsın. 23 ile arasında aman aman bir fark yok. 23 varsa sortitoutsiden yama kur oyna.

Peki arkadaşlar sağ olun ve ayri bir sorum olacak Diablo IV sizce alınır mı? Yani değer mi 😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı