Asayiş Ben Kemal
Decapat
Arkadaşlar mobilden ilk defa oynuyorum. Bir kaleci aldım genç 5 yıldız potansiyelli. 3 4 yıldız olacak alacağım ama diğer sezona kaldılar ve fiyatları da 4, 5+4, 5+1, 5 civarı hadi 10 milyon yapalım ediyor transfer dönemi bitince aldım ve 7 milyonum var ben bunları alırsam eksiye mi düşerim? Transfer room diye bir şey var o ne? Beşiktaş'ı aldım maaşı yüksek ve kullanmayacağım oyuncular onları nasıl gönderebilirim? Şu anda ligte herhalde 5-6 düşeceğim 1'dim berabere kalınca kapattım. Hazırlıkta Ajax yenmiştim ama manu fark attı fenerle berabere Adana'ya karşı kazancım var 3G 3b şu an hatırladığım. Kadroya serbestlerden ekleme yaptım. Şu an ilk 11 1 kiralık var 4-2-3-1 ama kendim düzen kurduğumdan biraz 4-1-1-3-2 şekline evrilebiliyor kesin taktiğim yok yani. Kadro aklıma geldiğince şu şekil:
Kale: De gea (kalede derinlik eksikti uyguna geliyordu serbest olduğundan).
Defanslar: Genelde baily garanti ve kiraladığım juan jesus oluyor yanında.
Bekler: Amartey sağ bekte rosierden iyiydi solda umut kullanıyordum sonra masuaku evrimi oldu.
Defansif orta: Xeka ve gedson ikilisinden biri genelde gedson.
Göbek OS: Amir ya da chamberlein genelde.
Kanatlar: Rashica ve lingard şu anda çok iyi gidiyorlar.
Forvet: Rebiz cenk ikilisi arada muleka.
Aboubakar maaşı yüksek ve cenkle neredeyse aynı ondan oynatmıyorum. Satmam gerekiyor ghazzelle beraber nasım hızlı satarım? Bir de arada oyuncularum Max potansiyeli 4 iken 5 oluyor kendileri neden oluyor oynamadan mı oynatmazsam hemen düşer mi? Sakatlananları hızlı iyileştirmek için altın diploma işe yarar mı lingard sakatlandı 1 ay diyor bronz var önlemede sadece altın?
Kale: De gea (kalede derinlik eksikti uyguna geliyordu serbest olduğundan).
Defanslar: Genelde baily garanti ve kiraladığım juan jesus oluyor yanında.
Bekler: Amartey sağ bekte rosierden iyiydi solda umut kullanıyordum sonra masuaku evrimi oldu.
Defansif orta: Xeka ve gedson ikilisinden biri genelde gedson.
Göbek OS: Amir ya da chamberlein genelde.
Kanatlar: Rashica ve lingard şu anda çok iyi gidiyorlar.
Forvet: Rebiz cenk ikilisi arada muleka.
Aboubakar maaşı yüksek ve cenkle neredeyse aynı ondan oynatmıyorum. Satmam gerekiyor ghazzelle beraber nasım hızlı satarım? Bir de arada oyuncularum Max potansiyeli 4 iken 5 oluyor kendileri neden oluyor oynamadan mı oynatmazsam hemen düşer mi? Sakatlananları hızlı iyileştirmek için altın diploma işe yarar mı lingard sakatlandı 1 ay diyor bronz var önlemede sadece altın?