FM 24 yabancı sınırı nasıl kaldırılır?

brkkc06

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, hazır oyun ücretsiz dağıtılmışken çok önemli bir noktaya değinmek istiyorum. Halihazırda güncel olan Türkiye ligi için yabancı sınırı kaldırma yaması bulunmuyor. Hem transfer yamalarına uygun olması lazım hem de ileride bozulmaması lazım yamanın. Sınırsız yabancı yamasını bulan varsa yardımcı olabilir mi? Hem millet yararlanmış olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, hazır oyun ücretsiz dağıtılmışken çok önemli bir noktaya değinmek istiyorum. Halihazırda güncel olan Türkiye ligi için yabancı sınırı kaldırma yaması bulunmuyor. Hem transfer yamalarına uygun olması lazım hem de ileride bozulmaması lazım yamanın. Sınırsız yabancı yamasını bulan varsa yardımcı olabilir mi? Hem millet yararlanmış olur.
FM 2024 Yabancı Sınırı Kaldırma (Güncel 2024-2025 Kuralı) | Fmhikayeleri - Türkiye'nin Football Manager Sitesi
bu varda ben beğenmedim

Şu videoda link var hocam bende indiriyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam en son kendi yamamı kendim yaptım baktım yapan yok iş başa düştü linkteki açıklamada her şeyi yazdım

FM 2024 Console oynuyorum ve maalesef yabancı kuralı yok oyunda. Oyunu Game Pass ile aldım, uzun zaman FM serisine son vermiştim. en son 2021 oynamıştım fakat 2024 yükleyince biraz şaşırdım, oyunu 2024 Nisandan beri oynuyorum ve ikinci ligde bile yabancı oyuncu alınabiliyor. 2021 de alınamıyodu, 1. ligde de en fazla 3 tane alınabiliyodu, sadece 1 den 2 ye düşersen kadrondaki yabancı oyuncuları muhafaza edebilirdin? Son TFF başkanlığından önce başladım ve kararlardan önce oynuyodum.

2. ligden aldığım bursa şu anda Süper Lig'de, hiçbir yama yapmadım 11 yabancı ile oynanıyor. istediğin kadar oyuncu alabiliyorum. yabancı kuralı kiralık oyuncularda işliyo, sadece 6 yabancıdan fazla kiralık yabancı oyuncu gelmiyor, ben yabancı kuralı ile oynamak istiyorum, nasıl yapmam lazım? 8artı 3 yabancı iyiydi. nasıl geri dönebilirim?

Son düzenleme:
Hocam en son kendi yamamı kendim yaptım baktım yapan yok iş başa düştü linkteki açıklamada her şeyi yazdım.

Hocam yama nasıl yapıyoruz? Pre game editor kurcaladım ama bulamadım yabancı kuralı düzenlemeyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı