FM 24'te lisans nasıl yükseltilir?

551848

Hectopat
Dün FM24'e başladım ilk defa oynuyordum ve bula bula giresunspor denen bataklığa düştüm. Maaş bütçesi 240 euro başkan 150 euro verse süper star alacağım takıma adam diyor ki bir daha zamanını boşa harcama. Yok canım öyle mi? Ben bu takımdan kaçmak için lisans dersine yolla beni diyorum yok ona da hayır diyor dalga geçiyor resmen hain takımı 18.likten alıp 5. yaptım adam daha bana laf atıyor nasıl lisans alırım kendi kendime öyle bir şey var mı?

Dün FM24'e başladım ilk defa oynuyordum ve bula bula giresunspor denen bataklığa düştüm. Maaş bütçesi 240 euro başkan 150 euro verse süper star alacağım takıma adam diyor ki bir daha zamanını boşa harcama. Yok canım öyle mi? Ben bu takımdan kaçmak için lisans dersine yolla beni diyorum yok ona da hayır diyor dalga geçiyor resmen hain takımı 18.likten alıp 5. yaptım adam daha bana laf atıyor nasıl lisans alırım kendi kendime öyle bir şey var mı?

Yok diye biliyorum hocam FM de kazandığımız parayı harcayamıyoruz.

Htalks izlerken sanki öyle bir şey var diye konuşmuşlardı öyle hatırlıyorum.

Benim bildiğim sadece yönetimden talep ediliyor yönetim sizden çok memnunsa lisans isteyin vermezse istifa ederim seçeniğini seçin belki verir ben maaş ve transfer bütçesi yükseltmek için böyle yapıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı