FM 26 almaya değer mi?

werst06

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Arc A750 - Rysen 5 5600 - Asus Prime B550 M-K - 16GB Ram - MLD M300 500GB - Kıoxıa Excerıa Pro 1TB - Thermalright Assasin King 120 SE - XPG Kyber 750W
Merhaba dostlar, FM serisini severek oynuyorum FM 20'de ve FM 24'te bin küsur saatim mevcut. Sizce FM 26 almaya değer mi 2 ay sonra askere gideceğim, gelince bayağı indirime düşer ancak deneyimlemekte istiyorum. Sizce FM 24'e göre çok inanılmaz derece değişmiş mi yoksa birkaç tane updateden mi ibaret?

Merhaba dostlar, FM serisini severek oynuyorum FM 20'de ve FM 24'te bin küsur saatim mevcut. Sizce FM 26 almaya değer mi 2 ay sonra askere gideceğim, gelince bayağı indirime düşer ancak deneyimlemekte istiyorum. Sizce FM 24'e göre çok inanılmaz derece değişmiş mi yoksa birkaç tane updateden mi ibaret?
Sınav haftam diye oynayamıyorum. Temayı arayüzü ben beğenmedim, oyuncu profillerine bakarken bitiriciliğin en üstte olması lazım siralar değişmiş hoşuma gitmedi. Maç motoru da güzel olmuş. Bence gamepass alma direkt al oyunu almak istiyorsan. Oyunda oyuncular artık çok daha pahalıymış gibi hissettiriyor ama aynı zamanda daha çok paraya da satabiliyorsun. Eski fiyat sistemine alışınca garip geldi.

Sınav haftam diye oynayamıyorum. Temayı arayüzü ben beğenmedim, oyuncu profillerine bakarken bitiriciliğin en üstte olması lazım siralar değişmiş hoşuma gitmedi. Maç motoru da güzel olmuş. Bence gamepass alma direkt al oyunu almak istiyorsan. Oyunda oyuncular artık çok daha pahalıymış gibi hissettiriyor ama aynı zamanda daha çok paraya da satabiliyorsun. Eski fiyat sistemine alışınca garip geldi.
Beğendiğim özellikler de futbolculuk geçmişi seçme gelmiş, sonucu göster eklendi aynı zamanda maçın içindeyken de sonucu göster diyebiliyorsun. Taktiksel olarak daha iyi, çok oynama fırsatım olmadığı için tam değerlendiremiyorum ama personel arama kısmını saatlerce aradığımı söylemem lazım. Bir de oyuncu profillerine bakmak keyif vermiyor neden bilmiyorum sıra değiştiği için olabilir. Veya sorun bende olabilir. Bir de son olarak rol tanımları harika olmuş, ben zaten bir çoğunun ne olduğunu biliyordum ama daha iyi anlatılmış ve yerelleştirme ekibini tebrik etmek lazım halk ne diyorsa o şekilde çevirmişler bazı yerlerde pasör yerine ayağı iyi kavramı kullanılmış vs.

Son düzenleme:
Çok videosunu izledim. Bence arayüz değişmiş ama oyun genel olarak aynı, sadece maç motoru değişmiş. Game Pass varsa oradan deneyebilirsin. Ayrıca çok fazla bug var. Bugların çözülmesi ve yamaların oturması ile askerden dönünce daha keyifli olabilir.

Doğru hocam ilk olarak bunu aklımdan geçiriyordum, FM 26 sıkça önüme çıktığından alıp 2 ay oynasam mı diye düşünmüyor değildim düne kadar. Askerliğimin bitişi sanırsam Steam yaz indiriminin sonuna denk geliyor, umarım yetişir alırım.

Sınav haftam diye oynayamıyorum. Temayı arayüzü ben beğenmedim, oyuncu profillerine bakarken bitiriciliğin en üstte olması lazım siralar değişmiş hoşuma gitmedi. Maç motoru da güzel olmuş. Bence Game Pass alma direkt al oyunu almak istiyorsan. Oyunda oyuncular artık çok daha pahalıymış gibi hissettiriyor ama aynı zamanda daha çok paraya da satabiliyorsun. Eski fiyat sistemine alışınca garip geldi.

Beğendiğim özellikler de futbolculuk geçmişi seçme gelmiş, sonucu göster eklendi aynı zamanda maçın içindeyken de sonucu göster diyebiliyorsun. Taktiksel olarak daha iyi, çok oynama fırsatım olmadığı için tam değerlendiremiyorum ama personel arama kısmını saatlerce aradığımı söylemem lazım. Bir de oyuncu profillerine bakmak keyif vermiyor neden bilmiyorum sıra değiştiği için olabilir. Veya sorun bende olabilir. Bir de son olarak rol tanımları harika olmuş, ben zaten birçoğunun ne olduğunu biliyordum ama daha iyi anlatılmış ve yerelleştirme ekibini tebrik etmek lazım halk ne diyorsa o şekilde çevirmişler bazı yerlerde pasör yerine ayağı iyi kavramı kullanılmış vs.

Sağ olasın hocam, oyunu açıklamışsın. Bende bahsettiğin konuları gördüm, Twitter'da denk geldim. İlk başta bunlar yüzünden alasım yoktu, baktım herkes FM 26'ya geçiş yapıyor bende bir konu açayım dedim. Sanırsam önümüzdeki yaz ayında alacağım, o zamana kadar oyunu düzeltmiş olurlar diye umuyorum. 2 yıl içerisinde maalesef böyle çıkış yapmasını beklemiyordum.

Doğru hocam ilk olarak bunu aklımdan geçiriyordum, FM 26 sıkça önüme çıktığından alıp 2 ay oynasam mı diye düşünmüyor değildim düne kadar. Askerliğimin bitişi sanırsam Steam yaz indiriminin sonuna denk geliyor, umarım yetişir alırım.
Sağ olasın hocam, oyunu açıklamışsın. Bende bahsettiğin konuları gördüm, Twitter'da denk geldim. İlk başta bunlar yüzünden alasım yoktu, baktım herkes FM 26'ya geçiş yapıyor bende bir konu açayım dedim. Sanırsam önümüzdeki yaz ayında alacağım, o zamana kadar oyunu düzeltmiş olurlar diye umuyorum. 2 yıl içerisinde maalesef böyle çıkış yapmasını beklemiyordum.
Epic Games bazen yaz sonuna doğru bedava veriyor o seneki FM'yi, bence onu bekle denk gelebilirsen eğer.

Eğer bütçen kısıtlı değilse, oyun yarın Game Pass kütüphanesine eklenecek. Oyunu Game Pass üzerinden oynaman senin için en doğrusu olacaktır. Yok ben illa oyunu almak istiyorum dersen de, oyun zaten yılın belirli zamanlarında indirime girecektir. Direkt o indirim dönemlerini bekle derim.

Eğer bütçen kısıtlı değilse, oyun yarın Game Pass kütüphanesine eklenecek. Oyunu Game Pass üzerinden oynaman senin için en doğrusu olacaktır. Yok ben illa oyunu almak istiyorum dersen de, oyun zaten yılın belirli zamanlarında indirime girecektir. Direkt o indirim dönemlerini bekle derim.

Steam'de bakiyem mevcut, genelde Steam üzerinden alışveriş yaptığım için oradan almayı planlıyordum. 2 ay daha FM 24 veya başka oyunlar oynayarak geçireceğim. Şu anlık vazgeçtim FM 26 alma planımdan, yine de sağ olasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı