FM 26 vs FC26

Mesut1903

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi pazarlar arkadaşlar, normalde çok deli FIFA'cıyım ancak üniversite için evimden ayrılmak zorunda kaldım, şu an ASUS TUF Gaming F16 laptopa sahibim FM ile FIFA 26 arasında kaldım. Sizce ne yapmalıyım? Ayrıca laptopta monitördeki keyfi de alamıyorum, sizce ne yapayım?

Xbox Game Pass alıp FM'yi oradan FIFA'yı da normal olarak oynabilirsin ama bütçe olarak sorun var diyorsan en çok vakit geçireceğin şeyi almanı öneririm.

Herkese iyi pazarlar arkadaşlar, normalde çok deli FIFA'cıyım ancak üniversite için evimden ayrılmak zorunda kaldım, şu an ASUS TUF Gaming F16 laptopa sahibim FM ile FIFA 26 arasında kaldım. Sizce ne yapmalıyım? Ayrıca laptopta monitördeki keyfi de alamıyorum, sizce ne yapayım?

Her sene yeni çıkan oyunu almıyorsan FM daha mantıklı. Çok daha fazla ve çok daha kolay şekilde yama yapılabiliyor çünkü.

Ben hep FM tarafındayım her sene oyunu alman gerekmiyor transfer yamaları grafik yamaları oyun motoru yamaları zaten var kaldı ki ben FM oynamaktan daha çok zevk alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı