muleka40 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 30 Aralık 2020 #1 Avrupa ligini kazandım ve oyunu kaydettim. Alt F4 çektim oyundan çık tuşuna bastım sonra bilgisayarı kapattım. Ertesi gün (bugün) açtım ama Save dosyam bozuktu. Ne yapmam lazım? Alt F4 çektiğim için mi öyle?
Avrupa ligini kazandım ve oyunu kaydettim. Alt F4 çektim oyundan çık tuşuna bastım sonra bilgisayarı kapattım. Ertesi gün (bugün) açtım ama Save dosyam bozuktu. Ne yapmam lazım? Alt F4 çektiğim için mi öyle?
N nekhtr40 Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 307 30 Aralık 2020 #2 Oyunu kaydetmesine izin vermemişsin nasıl savelesin. Artı 0 Eksi
KS KS muleka40 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 30 Aralık 2020 #3 nekhtr40 dedi: Oyunu kaydetmesine izin vermemişsin nasıl savelesin. Genişletmek için tıkla... Hayır kaydediyor. Kaydet tuşuna basıyorum, kaydetme süresi doluyor. Kaydetmeden alt F4 niye çekeyim? Artı 0 Eksi
nekhtr40 dedi: Oyunu kaydetmesine izin vermemişsin nasıl savelesin. Genişletmek için tıkla... Hayır kaydediyor. Kaydet tuşuna basıyorum, kaydetme süresi doluyor. Kaydetmeden alt F4 niye çekeyim?