Oyunlardan çıkınca save bozuluyor

Kroxxy

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler,

HP Omen laptopumda oynadığım neredeyse tüm oyunlarda Save sorunu yaşıyorum. Crackli olsun veya Steam onaylı olsun yine de bu problemleri görebiliyorum. Crackli oyunları farklı bir bilgisayarda oynarken sorun çıkmıyor ayrıca... Bilgisayarı kapatmadan veya alt F4 yapmadan oyundan çıkınca bazen Save sorunu olmuyor bazen ise oluyor. Desteklerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal oyunlarda size oyuna girerken gösterdikleri kayıt simgesi gösterilir. Açıklaması kabaca: "Bu simge oyununuzun şu anda kaydedildiğini gösterir. Bu simge çıktığı zaman oyunu kapatmanız oyun dosyalarını bozabilir." gibi.
Yani ALT+F4 ile oyun kapatmanız oyunun dosyalarına, kayıt dosyalarına zarar verebilir. Bu yüzden oyundan normal bir şekilde çıkmanız daha sağlıklı olacaktır.

Orijinal oyunlarda size oyuna girerken gösterdikleri kayıt simgesi gösterilir. Açıklaması kabaca: "Bu simge oyununuzun şu anda kaydedildiğini gösterir. Bu simge çıktığı zaman oyunu kapatmanız oyun dosyalarını bozabilir." Gibi.
Yani alt+F4 ile oyun kapatmanız oyunun dosyalarına, kayıt dosyalarına zarar verebilir. Bu yüzden oyundan normal bir şekilde çıkmanız daha sağlıklı olacaktır.

Hocam sorunun bunla alakası yok diye düşünüyorum. Çünkü kayıt simgesi çıktıktan sonra kapatıyorum ve öyle olsa bile oyunu bitirmek üzereyken çıkış yaptığımda ta en başa dönüyor oyun Save siliniyor bir nevi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı