FM transmitter önerisi

Hocam bu aletler sesi kötüleştiriyor deniyor ama ne dersiniz?
Dandik, bilinmedik "noname" ürünlerde dediğiniz sorun var. Fakat bu üründe şimdiye kadar seste azalma, kopma, cızırtı vs. gibi bir problemle karşılaşmadım. Tek sorun boş bir radyo istasyonu bulmak. 3.5 aylık tecrübem sonucu kesinlikle öneririm, parasını hak ediyor.

Şu ikisinden birini düşünüyorum Amazon yurt dışından geliyormuş. Alttakinin 20k küsur yorumu üsttekinin 900 küsur.

İki markayı da ilk defa gördüm. Bir yorum yapamayacağım maalesef.

Hocam ben olsaydım bu ürünü alırdım. En son linkteki üründe kablonun kopması sorunu olacağını düşünürdüm.

Hocam nasıl memnun musunuz? Bir de Bluetooth modülü almak mı daha mantıklı yoksa böyle dönüştürücü mü? 150 liraya da FM dönüştürücü var 600 liraya da aradaki fark çok mu?

Hocam nasıl memnun musunuz? Bir de Bluetooth modülü almak mı daha mantıklı yoksa böyle dönüştürücü mü? 150 liraya da FM dönüştürücü var 600 liraya da aradaki fark çok mu?
Aldığım FM transmitterdan çok çok memnunum. Bluetooth modülü için bir şey diyemem hiç de kullanmadım ama araştırabilirsiniz. Bilindik marka FM transmitter almanı öneririm. 150 liralıklar dandik bir şey oluyor yani güven vermiyor. Benim araçta kullandığım FM transmitter şarkıyı Bluetooth'lu araçlarda ki gibi güzel ses veriyor ama sesi full kapattığımda çok minicik cızırtılar duyuluyor.

@ahmetk128 hocam bu arkadaşımız ucuz transmitter hakkında memnun kalmadığını belirtiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…