FM transmitter önerisi

Aldığım FM transmitterdan çok çok memnunum. Bluetooth modülü için bir şey diyemem hiç de kullanmadım ama araştırabilirsiniz. Bilindik marka FM transmitter almanı öneririm. 150 liralıklar dandik bir şey oluyor yani güven vermiyor. Benim araçta kullandığım FM transmitter şarkıyı Bluetooth'lu araçlarda ki gibi güzel ses veriyor ama sesi full kapattığımda çok minicik cızırtılar duyuluyor.

@ahmetk128 hocam bu arkadaşımız ucuz transmitter hakkında memnun kalmadığını belirtiyor.
Hocam konuyu biraz hortlatmış gibi oldum fakat bu transmitter'de spotifydan bluetooth üzerinden bağlantıda bass,tiz,ses oranı nasıl? şu an 4-5 yıllık bir piranha fm transmitter var kenarda duruyordu onu kullanıyorum ama ses kalitesi berbat, cızırtı var bass sadece usb üzerinden yok gibi geliyor değiştirmeyi düşünüyorum.
Slink için 700 tl biraz fazla gibi ama kalitesi nasıl?

Hocam konuyu biraz hortlatmış gibi oldum fakat bu transmitter'de Spotify'dan Bluetooth üzerinden bağlantıda bass, tiz, ses oranı nasıl? Şu an 4-5 yıllık bir Piranha FM transmitter var kenarda duruyordu onu kullanıyorum ama ses kalitesi berbat, cızırtı var bass sadece USB üzerinden yok gibi geliyor değiştirmeyi düşünüyorum.
S-Link için 700 TL biraz fazla gibi ama kalitesi nasıl?
Hocam Spotify'dan denemedim hiç belki de denemiş olabilirim hatırlamıyorum YouTube Music kullanıyordum hep benim araçta bass, tiz sesi de gayet güzel veriyor bir de S-Link transmitter'da şöyle bir özellik var ekolayzer seçimi de var (pop, klasik, rock gibi) yani genel olarak memnun kaldım.

2006 model A6. Ne AUX ne USB ne de SD kart girişi var. Yalnızca çakmaklık mevcut.

Hocam ürünü bugün teslim aldım ve test ettim. Gerek ses netliği gerek ses düzeyi tam istediğim gibi ve tam olması gerektiği gibi. Yaklaşık 1 saat deneyimleme fırsatı buldum. Maksimum ses düzeyi ve ses netliği araçtaki CD Changer'dan farksız. (Araçta, üstteki yorumda belirttiğim gibi AUX girişi vs. olmadığı için referans olarak CD Changer'ı gösterdim.) Fiyatını sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum. (İstanbul'da yaşıyorsanız frekansı 106.8'e ayarlayabilirsiniz.)
Merhaba hala kullanıyor musunuz ürünü performansı nasıl bir de bu transmitterların aux takılanı falan gibi bir şey var mı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı