FM2+ Sistem Toplama

Daha fazla  
Öncelikle merhabalar arkadaşlar yeni bir sistem toplayacağım fakat AMD tabanlı olduğu için fazla bir bilgim yok.

Bi kaç parçayı internetten alacağım bi kaç parça ise elimde bulunan parçalar.

Alacağım parça;

Anakart: Asus CROSSBLADE RANGER Amd A88X 2666MHz(OC) DDR3 Soket FM2+ ATX Anakart

İşlemci: Ne alacağımı bilmiyorum, genelde CS:GO oynayacağım için erkan kartı ile uyumlu olan bir işlemci önerirseniz sevinirim :)

Elimde bulunan parçalar:

Ekran kartı: Asus Strix GTX 750Tİ
RAM: Kingston HyperX Fury 4 GB DDR3 1600 MHz
Depolama: 500 GB HDD ve Adata SU650 120 GB SSD
PSU: Asus 550W (modelini tam olarak bilmiyorum)

Genelde CS:GO, PUBG oynayacağım için erkan kartı ile işlemcinin darboğaz yapmaması için düzgün bir işlemci önerirseniz sevinirim :)

Eğer bir bütçe sorarsanız onuda soyleyeyim: 200-300 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacağınız anakart çok güzel ve yakışıklı ama bu tarz bir sistem kurmak çok büyük hata olur. FM2+ tamamen ölü ve performansı iyi değil.

İkinci elden ucuz H81 çipsetli bir anakart ve yanına 4. nesil herhangi bir i3 işlemci almak çok daha performanslı ve verimli olur. Olası bir yükseltme için de önü açık olur.

Alacağınız anakart çok güzel ve yakışıklı ama bu tarz bir sistem kurmak çok büyük hata olur. FM2+ tamamen ölü ve performansı iyi değil.

İkinci elden ucuz H81 çipsetli bir anakart ve yanına 4. nesil herhangi bir i3 işlemci almak çok daha performanslı ve verimli olur. Olası bir yükseltme için de önü açık olur.
Yanıtınız için teşekkür ederim fakat sadece işlemci alacağım o yüzden fazla bir masrafı olacağını düşünmüyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı