FM2+ soket için en iyi işlemci nedir?

AvalancheN

Hectopat
Yer
Viyana, Avusturya
Daha fazla  
Selam dostlar bilgisayarımı güncellemek istiyorum fakat nereden tutarsam elimde kalıyor DDR3 olduğu için anakart değiştirme olayı biraz sıkıntılı ekran kartım işlemcime göre iyi sayılır hatta Valorant'ta grafikleri yükseltince daha fazla FPS alıyorum çünkü yük işlemcidense bir nebze daha fazla ekran kartına biniyor sizden isteğim acaba bu sokette kullanabileceğim en güçlü işlemci nedir?
Sistemim:
Sapphire 4 GB RX560 OC.
MSI A68HM E33-V2
8 GB RAM'im var para bulursam + 8 daha eklemeyi düşünüyorum.
Athlon X4 860k.
Bu arada OC yapmaya uygun olursa daha iyi olur Thermaltake kule tipi soğutmam var ve oldukça güçlü işlemci ne kadar ısınırsa ısınsın problem yaşatmaz bana.

Hocam maalesef benim sistemim de sizinkine benzer. Bu soket üzerinde hangi işlemciyi alırsanız alın istediğiniz performansa sahip olamayacaksınız. X4 860K, bu soketin en iyi işlemcilerinden biri zaten, öyle düşünün. X4 880K yapabilirsin en iyi ihtimalle.

Hocam maalesef benim sistemim de sizinkine benzer. Bu soket üzerinde hangi işlemciyi alırsanız alın istediğiniz performansa sahip olamayacaksınız. X4 860K, bu soketin en iyi işlemcilerinden biri zaten, öyle düşünün. X4 880K yapabilirsin en iyi ihtimalle.
Sağolun hocam sizce değermi 880K'ye geçmek emin olamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı