FM2 soket için işlemci önerisi

Bilalcan.eto

Centipat
Katılım
22 Aralık 2020
Mesajlar
122
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Piyasada sıfır FM2 soket yok. Hadi diyelim 2. el aldim, nedense aradigim islemci de yok. 860k olsa bile herkes ölücü. Sizin bir oneriniz var midir? FM2 soket için iyi bir islemci, yaninda fan da olsun.
 
Merhabalar. FM2+ türünde en iyi işlemci X4 880K diye biliyorum. Gittigidiyor sitesinde sadece 1 tane ilan gördüm o da 448 TL fiyatı var. İkinci elde durum cidden vahim görünüyor. İkinci el işlemci satanlar genelde yanında fan satmıyor ki zaten X4 860K ya da X4 880K almaya karar verdiyseniz stok fan bu işlemcileri soğutmaya yetmiyor.
 
Merhabalar. FM2+ türünde en iyi işlemci X4 880k diye biliyorum. GittiGidiyor sitesinde sadece 1 tane ilan gördüm o da 448 TL fiyatı var. İkinci elde durum cidden vahim görünüyor. İkinci el işlemci satanlar genelde yanında fan satmıyor ki zaten X4 860k ya da X4 880k almaya karar verdiyseniz stok fan bu işlemcileri soğutmaya yetmiyor.

Fan satmayan birisinin linkini atar misin? Ve yanina hangi fani almalıyım.
 
Fan satmayan birisinin linkini atar misin? Ve yanina hangi fani almalıyım.
AMD Athlon X4 880K İşlemci Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Başlıkta X4 880K demiş ama içerikte X4 870K yazıyor satıcı ile iletişime geçip sorabilirsiniz.

Piyasada genel olarak X4 860K işlemciler var. Amd Athlon X4 860K Proxessor 3.7 base 4.0 turbo islemci - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 895493599

Ben ikinci olarak kullandığım sistemde X4 860K işlemci tabanlı bir sistem kullanıyorum. İşlemci soğutucusu olarak zalman cnps5x kullanıyorum ve oldukça başarılı buldum. 4.5 Ghz OC ile kullanıyorum.
 
AMD Athlon X4 880K İşlemci Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor başlıkta X4 880k demiş ama içerikte X4 870k yazıyor satıcı ile iletişime geçip sorabilirsiniz.

Piyasada genel olarak X4 860k işlemciler var. Amd Athlon X4 860K Proxessor 3.7 base 4.0 turbo islemci - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 895493599

Ben ikinci olarak kullandığım sistemde X4 860k işlemci tabanlı bir sistem kullanıyorum. İşlemci soğutucusu olarak Zalman cnps5X kullanıyorum ve oldukça başarılı buldum. 4.5 GHz OC ile kullanıyorum.

860k dediginin uzerinde A6-6400 yaziyor ama.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı