FM20 için 2023 transfer/logo yaması var mı?

Technomember0

Hectopat
Başlıktaki gibi Football Manager 2020 oyununda 2023 yılı transfer yaması ve logo yaması yapmak istiyorum. En güvenli şekilde nasıl yaparım?

Linkini verdiğim yamayı dener misin?

Hocam dediğiniz her şeyi yaptım kontrol için siteden izledim birebir aynısını yaptım ama gözükmüyor. Belgeler Sports int, Football manager 2020 editor data klasörünü seçtim olmuyor yardımcı olabilir misiniz?

buyrun hocam böyle gözüküyor.

@132923 Hocam zamanınız var mı

Son düzenleme:
İlk defa böyle bir şey görüyorum. Atölyeden şu yamayı indirir misin bir de? Biraz eski fakat çalışacak mı bir görelim.

İndirmek için yamaya abone olmak yeterli.

Hocam bu eski ancak indiremedim bunu başka yolu yok mu acaba dosyanın uzantısında mı sorun var metin belgesi ile aç yapmıştım da? nasıl düzeltirim?

Hocam bunu indirince otomatik olarak diğerleri de geldi çok sağolun oldu teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Yüzleri şu konuma atmalısın.
C:\Users\x\OneDrive\Belgeler\Sports Interactive\Football Manager 2020\graphics\faces

Attıktan sonra oyun ayarlarından geçici dosyaları temizleyip temayı yenilemen gerekiyor.

@132923 hocam rahatsiz ettim kusura bakmayin yeni konu acmak istemedim. Yüz paketini kurunca yeni kariyer acmak zorunda mıyız yoksa devam edebiliyor muyuz kariyerimize?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…