Hocam dediğiniz her şeyi yaptım kontrol için siteden izledim birebir aynısını yaptım ama gözükmüyor. Belgeler Sports int, Football manager 2020 editor data klasörünü seçtim olmuyor yardımcı olabilir misiniz?
buyrun hocam böyle gözüküyor.
Eki Görüntüle 1876303
Hocam dediğiniz her şeyi yaptım kontrol için siteden izledim birebir aynısını yaptım ama gözükmüyor. Belgeler Sports int, Football manager 2020 editor data klasörünü seçtim olmuyor yardımcı olabilir misiniz? Eki Görüntüle 1876339
buyrun hocam böyle gözüküyor.
bu link üzerinden yüz paketi kuracağım. Bütün partları tek tek indireceğim. Ancak sonrasında ne yapmam gerekiyor? Bütün paketler ayrı ayrı olduğu için kafam karıştı. Hangi klasöre nasıl atmalıyım? Sonra oyun içinde ne yapmalıyım?
bu link üzerinden yüz paketi kuracağım. Bütün partları tek tek indireceğim. Ancak sonrasında ne yapmam gerekiyor? Bütün paketler ayrı ayrı olduğu için kafam karıştı. Hangi klasöre nasıl atmalıyım? Sonra oyun içinde ne yapmalıyım?
@132923 hocam rahatsiz ettim kusura bakmayin yeni konu acmak istemedim. Yüz paketini kurunca yeni kariyer acmak zorunda mıyız yoksa devam edebiliyor muyuz kariyerimize?
@132923 hocam rahatsiz ettim kusura bakmayin yeni konu acmak istemedim. Yüz paketini kurunca yeni kariyer acmak zorunda mıyız yoksa devam edebiliyor muyuz kariyerimize?