FM22 alınır mı?

FM 22 alınır mı? 23 almayı düşünüyorum ama FM23'te FM22 gibi 200-250 TL gibi bir ön sipariş fiyatı ile çıkar mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
FM 22 alınır mı? 23 almayı düşünüyorum ama FM23'te FM22 gibi 200-250 TL gibi bir ön sipariş fiyatı ile çıkar mı sizce?
Çok daha pahalı bir fiyattan çıkar diye tahmin ediyorum ne yazık ki. FM, kendi alanında tekel olduğu için her sene ufak tefek değişikliklerle çıkıyor. Eğer benim gibi koyu bir FM hayranıysanız muhtemelen yapılan değişiklikler de fiyatı da çok gözünüz görmeyebiliyor ama çok takmam bu işlere derseniz FM 22 alıp transfer yamalarıyla oyunu oynayabilirsiniz. Çünkü 23'ten öyle aman aman bir farklılık olmaz her zamanki gibi.

İnanın ki FM oyunundan hiç anlamıyorum ben hocam sırf kardeşim için almak istiyorum.

Aylık 30 TL ile Game Pass sayesinde oynayabiliriz bilmiyorsanız eğer. Kur fiyatlarından dolayı FM 23 bilemem ama FM 22 gayet eğlenceliydi bence bekleyin.

23 çıkınca 22'yi kaldıracaklar mi peki bir bilginiz var mı?

Bence çok pahalı yine Amazon Prime'da bedava oldu orada istediğiniz kadar kullanırsınız üstüne bir de Prime ayrıcalıkları sizin.

İnanın ki FM oyunundan hiç anlamıyorum ben hocam sırf kardeşim için almak istiyorum.

23 çıkınca 22'yi kaldıracaklar mi peki bir bilginiz var mı?

Dostum bende kardeşim için alacaktım Game Pass çok daha uygun ve içerisinde kendin için bir şeyler bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…