FM 22 alınır mı? 23 almayı düşünüyorum ama FM23'te FM22 gibi 200-250 TL gibi bir ön sipariş fiyatı ile çıkar mı sizce?
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok daha pahalı bir fiyattan çıkar diye tahmin ediyorum ne yazık ki. FM, kendi alanında tekel olduğu için her sene ufak tefek değişikliklerle çıkıyor. Eğer benim gibi koyu bir FM hayranıysanız muhtemelen yapılan değişiklikler de fiyatı da çok gözünüz görmeyebiliyor ama çok takmam bu işlere derseniz FM 22 alıp transfer yamalarıyla oyunu oynayabilirsiniz. Çünkü 23'ten öyle aman aman bir farklılık olmaz her zamanki gibi.FM 22 alınır mı? 23 almayı düşünüyorum ama FM23'te FM22 gibi 200-250 TL gibi bir ön sipariş fiyatı ile çıkar mı sizce?
FM 22 alınır mı? 23 almayı düşünüyorum ama FM23'te FM22 gibi 200-250 TL gibi bir ön sipariş fiyatı ile çıkar mı sizce?
Çok daha pahalı bir fiyattan çıkar diye tahmin ediyorum ne yazık ki. FM, kendi alanında tekel olduğu için her sene ufak tefek değişikliklerle çıkıyor. Eğer benim gibi koyu bir FM hayranıysanız muhtemelen yapılan değişiklikler de fiyatı da çok gözünüz görmeyebiliyor ama çok takmam bu işlere derseniz FM 22 alıp transfer yamalarıyla oyunu oynayabilirsiniz. Çünkü 23'ten öyle aman aman bir farklılık olmaz her zamanki gibi.
Aylık 30 TL ile Game Pass sayesinde oynayabiliriz bilmiyorsanız eğer. Kur fiyatlarından dolayı FM 23 bilemem ama FM 22 gayet eğlenceliydi bence bekleyin.
FM22 Amazon Prime ile bedava verilecek bu ay onu takip et.
İnanın ki FM oyunundan hiç anlamıyorum ben hocam sırf kardeşim için almak istiyorum.
23 çıkınca 22'yi kaldıracaklar mi peki bir bilginiz var mı?
Kardeşinize önce Fatih terim belgeseli izletin. Sonra alın. Tavsiyem budur. Yoksa Wonderkidleri keşfedemez. Oyun harika bu arada.İnanın ki FM oyunundan hiç anlamıyorum ben hocam sırf kardeşim için almak istiyorum.
23 çıkınca 22'yi kaldıracaklar mi peki bir bilginiz var mı?
FM22 Amazon Prime ile bedava verilecek bu ay onu takip et.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.