FM22 oyuncu yükseltme

YusaES

Hectopat
Katılım
30 Ağustos 2020
Mesajlar
48
Çözümler
1
FM22 kariyeri başlatıp birkaç wonderkid alıyorum bir tane örnek gerekirse Youssoufa Moukoko. Fakat adamı oynatmama rağmen yükselmiyor. Ufak 2-3 milyon değeri artıyor sonra yine düşüyor anlamıyorum. Başka takımda başladığı zaman yaklaşık birkaç zaman geçtikten sonra 60-70 oluyor. Ben nerede hata yapıyorum anlamıyorum.
 
Antrenman tesislerinizi yükseltmeniz gerekmekte oyuncuların daha hızlı gelişmesi için. Bir de Türkiye liginde oynuyorsanız gerçekte olduğu gibi oyunda da Türkiye liginde olan bir oyuncunun değeri zor artıyor. Şunu da söyleyeyim bende mesela bir oyuncu vardı 18 yaşında değeri 17 milyon Euro yazıyordu, oyuncuya gelen bir teklifi 60 milyon Euro'ya çektim teklifi veren takım kabul etti mesela.
 
Oyunculara antrenman programı ayarlayın, 2 kat antrenman vs. koyun. Genç oyunculara mentorluk grupları ayarlayın. Genelde büyük liglere transfer olduktan sonra oyuncuların değeri olmadığı kadar artıyor zaten, zaten önemli olan değer değil. Özellikleri nasıl ilerliyor?
 
Değer aralıkları oynadığınız lige göre değişir yani oyuncunun gelişimiyle bir ilgisi yok. Oyuncunun gelişimi için kulüp tesislerinizin en azından iyi bir seviye de olması ve oyuncunun bireysel antrenmanını oyuncuya uygun şekil de ayarlamanız gerek yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 2 kat falan ayarlamayın her oyuncunun sakatlığa yatkınlığı farklıdır. Bunların dışında genel antrenman programı da önemli bunun için iyi bir asistan menajer tutup genel antrenman programını ona devredebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı