Hesabınıza çık gir yapın düzelmezse, desteğe yazmaktan başka şansınız yok.Eminim hesaba ondan sonra eklediğim 2 oyun görünüyor ama o görünmüyor yapabileceğim başka bir şey var mı?
Hocam hangi başlığı seçmeliyim bu olay için.Hesabınıza çık gir yapın düzelmezse, desteğe yazmaktan başka şansınız yok.
Burada hangisi sorumlu olduğunu bilmiyorum ikisine de yazabilirsiniz.
![]()
Epic Games Technical Support & Customer Service | Epic Games
Do you need help with Fortnite or your Epic Games account? Our support center contains answers to our most frequently asked questions.www.epicgames.com
Amazon Prime'ı Epic'e bağladın mı?Bugün Amazon Prime Gaming ile Epic Games'den FM23 aldım Amazon'un sitesinde de alındı diye yeşil tik var ama bakıyorum bakıyorum yok hala gelmedi. Ne yapabilirim?
Oyunu alırken bağladım almadan önce değil. Hani soruyor ya işte orada daha önce mi bağlamalıydım?Amazon Prime'ı Epic'e bağladın mı?
Bağlayabilirsen gelir.Oyunu alırken bağladım almadan önce değil. Hani soruyor ya işte orada daha önce mi bağlamalıydım?
Epic için; 'Hesaplar' tıklayın, aşağıda 'bize ulaş' tıklayın.Hocam hangi başlığı seçmeliyim bu olay için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.