RTX 5070 multi Frame Generation (MFG) deneyimlerim ve tavsiyelerim

Hocam keşke 14600k alsaydın çok daha güzel olurdu ben kullanıyorum ve çok memnunum R7 7700'den daha iyi ve aynı fiyattalar. 14/20 çekirdek 14600k.

Hazır sistem olarak aldım ve toplam 60K'ya geldi. 14600k ile böyle bir sistem yoktu. Olsada almazdım çünkü AMD daha başarılı ve geleceği olan bir mimari. LGA 1851 ile LG1700'lerin güncelliği bitecek. AMD'de böyle bir şey yok. Gelecek zen 6 işlemcilerde AM5 platformu ile uyumlu olacaklar.

Ağustos sonunda aldım.

IMG_3222.jpeg

Hazır sistem olarak aldım ve toplam 60K'ya geldi. 14600k ile böyle bir sistem yoktu. Olsada almazdım çünkü AMD daha başarılı ve geleceği olan bir mimari. LGA 1851 ile LG1700'lerin güncelliği bitecek. AMD'de böyle bir şey yok. Gelecek zen 6 işlemcilerde AM5 platformu ile uyumlu olacaklar.

Ağustos sonunda aldım.
Eki Görüntüle 2615677

İyi günlerde kullan hocam ama ben 1-2 sen sonra komple değiştireceğim için sorun yok :)

Starfield ve Cyberpunk (MFG güzel çalışıyor 80+ FPS alabilince) dışında hiçbir oyunda kare oluşturma açmıyorum oynanmaz hale geliyor. (bence)

Hocam bence güzel ya ben seviyorum akıcılığı çok arttırıyor zaten FPS 60 altındaysa sıkıntılar çıkıyor MFG ve fg.

Starfield ve Cyberpunk (MFG güzel çalışıyor 80+ FPS alabilince) dışında hiçbir oyunda kare oluşturma açmıyorum oynanmaz hale geliyor. (bence)
Loseless Scaling ya da Smooth Motion, 30FPS kilitli oyunlari bile akici yapiyor bayagi. Ornegin Emulatorlerde bir suru konsol oyunu 30'a kilitlidir. FG ile cok akici oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı