FM23 vs FM22

Nicodoz

Hectopat
Arkadaşlar sizce hangi oyunu almalıyım? FM23'te önemli değişiklikler arasında lisanslı UEFA ligleri gözüküyor, bunun için değer mi? Yoksa FM22 alınıp yama vs mi yapılmalı? 479 TL'ye değer mi?

CM dönemlerinden beri her sene FM'yi alırım. FM22'yi şuan yamalı olarak oynuyorum. Lisans, kurallar, güncel transferler vb. Ancak eğer gerçek bir "fmci" değilsen yani yeni başlayacaksan FM22'yi Amazon Prime ile ücretsiz al. Oyunu iyice öğren. Bu süreç zaten epey sürer. İlerleyen dönemlerde (belki gelecek yıl) istersen oyunu daha uygun şekilde temin edersin.

CM dönemlerinden beri her sene FM'yi alırım. FM22'yi şu an yamalı olarak oynuyorum. Lisans, kurallar, güncel transferler vb. ancak eğer gerçek bir "fmci" değilsen yani yeni başlayacaksan FM22'yi Amazon Prime ile ücretsiz al. Oyunu iyice öğren. Bu süreç zaten epey sürer. İlerleyen dönemlerde (belki gelecek yıl) istersen oyunu daha uygun şekilde temin edersin.

Amazon Prime ile aldığımızda Steam'e yansımıyor değil mi? Steam'de saat kasmak istiyordum biyandanda:)ayrıyeten bu senin dediğin güncel yamalar vs yorucu oluyor mu bunları oyuna komple entregre etmek?

CM dönemlerinden beri her sene FM'yi alırım. FM22'yi şuan yamalı olarak oynuyorum. Lisans, kurallar, güncel transferler vb. Ancak eğer gerçek bir "fmci" değilsen yani yeni başlayacaksan FM22'yi Amazon Prime ile ücretsiz al. Oyunu iyice öğren. Bu süreç zaten epey sürer. İlerleyen dönemlerde (belki gelecek yıl) istersen oyunu daha uygun şekilde temin edersin.
Amazon prime ile nasıl alabilirim ? yardımcı olabilirmisin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı