Xbox FM23'ün yenisi çıkınca FM23 Game Pass üzerinden oynanmaya devam eder mi?

Beta_BWJaguarr

Centipat
Daha fazla  
FM23 Game Pass üzerinden oyunu indirdim. Ayrıyeten FM23 in-Game Editor'de satın aldım fakat oyunun yenisi çıktığı zaman FM23 tekrardan Game Pass üzerinden oynayabilir miyim? Yoksa boşuna mı editor satın aldım? Genelde yeni oyun çıkacağı zaman Epic'ten falan beleş veriyorlar bir önceki oyunu ben in-Game editoru Game Pass üzerinden satın aldım Epic'te beleş verirlerse uyumlu olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamda benim sorduğum soru şu zaten oyun Game Pass'den kaldırıldığını biliyorum fakat benim Game editoru microsot üzerinden aldım ve eski oyunu neredeyse, yeni oyun çıktıktan sonra Epic Games'de beleş veriyorlar diye biliyorum çünkü bende FM2020 var FM 2022 de var bu ikisini de beleşe aldım fakat örneğin FM 24 çıktığı zaman o aldığım editor Epic'teki FM23 le uyumlu oluyor mu bunu soruyorum?

Dostum oyunu bedavaya veriyorlar diye bir şey yok FM20 ve FM22 öyle bir kampanya oldu ve ücretsiz bir şekilde verdiler ayrıca Microsoft üzerinden aldığınız orada kalır bu şey gibi Steam'den bir DLC aldım Epic Games'deki oyunda geçerli olur mu gibi bir şey yani o editor Microsoft üzerinde geçerli olur sadece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı