Sennheiser IE 200 için DAC&AMP önerisi

• Konuyu başlatan tal0n
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 260
Arada neredeyse %150'lik bir fiyat farki var. IE 200 gibi dusuk seviye bir ın-ear kulaklık icin yeterli. Hatta Ziigaat'in IEM'leri icin bile yeterli.

Aradaki fiyat farkina degecek bir ürün bu. Cok pahali seyler degiller zaten almisken iyisini alsin. Kulak üstü kulaklikta baglayip kullanir, her turlu daha fazla isine yarayacak.

Aradaki fiyat farkina degecek bir ürün bu. Cok pahali seyler degiller zaten almisken iyisini alsin. Kulak üstü kulaklikta baglayip kullanir, her turlu daha fazla isine yarayacak.
Ben sahsen almazdim. Cunku IEM disinda kablolu kulaklik kullanmiyorum. Konu sahibi de benle benzer kulvarda urunler kullaniyorsa onun da ihtiyaci yoktur. Kendi karari. Hangisi kafasina yattiysa onu alsin.

@Merdt @Novelist @Jeffrey Hardy

Arkadaşlar ZiiGaat x Hangout Audio Odyssey 2 ieme

Kendi stok varsayılan ses profilini düşününce yeterli güç sağlaması adına ve üzerinde mümkünatı olduğu kadar renklendirme yapmaması yani çalma karakterini fazlaca değiştirmemesi için

KA11, JA11, Echo-A bu üçlünün arasında tavsiyeniz ne olur?

Evet simdi isler degisti, Moondrop daha maharetli cihazmis. Oraya kadar cikabiliyorsan evet senin icin daha iyi olur.

Iki secenegin var artik. Daha detayli calsin dengeli cikisi olsun istiyorsan pahali olani, daha guclu olsun isimi net gorsun istiyorsan ucuz olan KA11'i alacaksin. Gariptir KA11'in cikis gucu daha fazla.

Son düzenleme:
@Merdt @Novelist @Jeffrey Hardy

Arkadaşlar ZiiGaat x Hangout Audio Odyssey 2 ieme

Kendi stok varsayılan ses profilini düşününce yeterli güç sağlaması adına ve üzerinde mümkünatı olduğu kadar renklendirme yapmaması yani çalma karakterini fazlaca değiştirmemesi için

KA11, JA11, Echo-A bu üçlünün arasında tavsiyeniz ne olur?
Biraz daha fark verip Moondrop Dawn Pro 2 almak daha mantikli KA11 yerine. F/p olarak en iyisi Echo-A ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı