FM24 de taktik önerisi

Şöyle örneklendirmek gerekirse, oyunun her anında birlikte oynamak zorunda olmayabilirler. evet gf yerine çf ve yf olarak çift oynayabilirsiniz ama alternatif taktikleriniz ile çift forvete dönmek daha uygun olur oyun açısından. Büyük takımlara karşı verilecek anlık boşlukların risklerini almak yerine, orta sahada bir adam fazla oynayarak bu riski azaltıp, geriye düşüldüğünde gol aramak için çift santrafora dönülebilir.

Ki benim Atalanta kariyerimde forvetlerim Sesko ile Vlahovic idi, ikisi de leblebi gibi gol atmasına rağmen bu iki oyuncunun ilk 11 olarak aynı anda sahada olduğu maç sayısı çok azdır.

Gol yemeden 1-0 veya minimum hasar ile 3-1 , 2-1 aldığım maç sayısı çok fazlaydı. Bu durum beni şampiyonluklara taşıdı.

Şu anda 2030 yılındayım ve işşiz kariyer açtım. Gittiğim her takımda görseldekinin aynısını kullandım ve hepsinde başarı geldi. Büyük takımlara karşı da işe yarıyor.
Eki Görüntüle 2344316
Ben de gegenpress taktiğini önerecektim, bursaspor ile Süper Lig şampiyonluğuna kadar uzandım. Daha sonra atalanta ile şampiyonlar ligi finali, süper kupa şampiyonluğu ve en son sezonumda şampiyonlar ligi zaferi yaşamıştım.

İlk olarak kasım'da geleceği duyurulduğu için oyunu sildim, ertelenince tekrar yüklemedim. Yoksa taktik paylaşımı yapardım. Taktik değişikliklerinde antrenör görevlendirmeleri ve taktiğe uyumluluk süresi oldukça önemli, bu bilgileri göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.

Başarılar.
Screenshot_9.png
Taktik için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı