FM24 game editör açılmıyor

Daha fazla  
Oyunda 400'e yakına saatim var. Bunun 200 250'si ise game editör'le. PC'yi 4 5 gündür acmıyordum, bir acayım dedim oyuna girdim ancak game editör açılmıyorduyani kaleme tıklayamıyordum. Sebebi nedir? Yardımlarınızı bekliyorum. Varsa çözümü nedir? Teşekkürler.

1748019265070.png

Hocam uzun zamandır PC'yi açacak vakit bulamadığım için cevap veremedim. Şu anda mevcut game-editörü silip sıfırdan yüklemeyi deneyeceğim. Eğer olursa buradan bilgi veririm.

Aynısını denedim hocam maalesef olmadı bende.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısını denedim hocam maalesef olmadı bende.

Hocam sorunu buldum ama çözmek biraz sıkıntı. Aşağıdaki görseldeki hatayı alıyorum. Daha önce açılan .dll dosyası artık açılmıyor. İnternetten baktığımda çözümünün biraz zor olduğu gözüküyordu. Birkaç çözüm denedim ancak işe yaramadı sil yükle yapacağım. Eğer olursa yazarım.

Dosya Ekleri

• 1748779835830.png
    1748779835830.png
    11,5 KB · Görüntüleme: 59
Hocam sorunu buldum ama çözmek biraz sıkıntı. Aşağıdaki görseldeki hatayı alıyorum. Daha önce açılan .dll dosyası artık açılmıyor. İnternetten baktığımda çözümünün biraz zor olduğu gözüküyordu. Birkaç çözüm denedim ancak işe yaramadı sil yükle yapacağım. Eğer olursa yazarım.
hocam buraya yazmıştım ama silinmiş galiba scream apinin yeni 4.0.0 sürümünü yükleyin githubdan içindeki dllyi atın dosyalara nasıl yapacağının videoları var ytde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı