FM24 maçın ilk dakikalarında gol yemek

SwonKy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 5600X / ASUS TUF GAMING B550M-PLUS 4600MHz(OC) / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB /GSKILL 16GB Ripjaws V 3600MHz CL18 DDR4 / SAMSUNG 500GB 980 NVMe M.2 SSD / Thermaltake Commander G33 ARGB Tempered Glass 750W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa
FM 24'te Beşiktaş ile oynuyorum. Genelde kazanıyorum takımım taktiğe uyum sağladı. Fakat sürekli ilk dakikalarda gol yiyorum. Neredeyse her maça 1-0 yenik başlıyorum. Ne yapmam lazım?

Oyun herhalde bozuk. Antalyaspor ile oynuyorum geçen yıl 2. olduğum takımla şu an hiçbir şey yapamıyorum her maç neredeyse yeniliyorum hazır taktik işe yaramıyor ne yapacağımı bilemiyorum kafayı yemek üzereyim 2. sezondayım - averajdayım takım bir türlü adam olmuyor 3 yenilsem 1 yeniyorum yendiğim takımlarda ligin sonuncu takımları falan ne yapmam lazım şu oyunda anlamadım.

Oyun herhalde bozuk. Antalyaspor ile oynuyorum geçen yıl 2. olduğum takımla şu an hiçbir şey yapamıyorum her maç neredeyse yeniliyorum hazır taktik işe yaramıyor ne yapacağımı bilemiyorum kafayı yemek üzereyim 2. sezondayım - averajdayım takım bir türlü adam olmuyor 3 yenilsem 1 yeniyorum yendiğim takımlarda ligin sonuncu takımları falan ne yapmam lazım şu oyunda anlamadım.
Oyun senin anlattiginin tersine bozuk Galatasaray ile kendı taktigimle beraber Manu'ya 3 atıp yarı finalde City'ye toplam skorda 3-2 kaybettim. Oyun inanılmaz kolay olmuş bu sene.

Oyun senin anlattiginin tersine bozuk Galatasaray ile kendı taktigimle beraber Manu'ya 3 atıp yarı finalde City'ye toplam skorda 3-2 kaybettim. Oyun inanılmaz kolay olmuş bu sene.

Her oyuncusuna teker teker çalıştım rapordan ve bu rakip hatayspor ben Beşiktaş'la oynuyorum. Bu durumda bile 3 4 atıyorlar. Her pozisyonları gol savunma çok zor geldi bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı