FM24 nasıl kolay hale getirilir?

BlueAim

Decapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Oyunu oynamayı çok istiyorum ama çok zor geliyor, basit hale getirmenin bir yolu var mıdır?

Hazır taktikler kullanarak kolay hale gelebilir. Eğer yapmanız gereken şeyler çok fazla geliyorsa sorumluluklarınızı yardımcılarınıza atayabilirsiniz.

Başlangıçta menajer puanlarını fullemek biraz daha kolay yapar. Antrenörlük seviyesi tarzında ayarlar vardı. Onları uluslararası düzeye getirin. Puanınız artar.

Ayrıca oyun çok saçma onu belirteyim. Taktik yapsanız da hiç bir şey değişmemiş gibi hissettiriyor. Takıma diyorum ki cezasahası dışından şut çekmeyin. Oyun şeklini de disiplinli yaptım. Adamların ayağına top geldimi vuruyorlar. Ne anlamı kaldı taktiğin. Bu bir kere de olmuyor her seferinde böyle oluyor. Eğer kanser ederse oyun bırakın gitsin çekilecek çile değil.

Başlangıçta menajer puanlarını fullemek biraz daha kolay yapar. Antrenörlük seviyesi tarzında ayarlar vardı. Onları uluslararası düzeye getirin. Puanınız artar.

Ayrıca oyun çok saçma onu belirteyim. Taktik yapsanızda hiçbir şey değişmemiş gibi hissettiriyor. Takıma diyorum ki cezasahası dışından şut çekmeyin. Oyun şeklini de disiplinli yaptım. Adamların ayağına top geldi mi vuruyorlar. Ne anlamı kaldı taktiğin. Bu bir kere de olmuyor her seferinde böyle oluyor. Eğer kanser ederse oyun bırakın gitsin çekilecek çile değil.

Aga ben bir de trasnfer mantığını anlamıyorum bu oyunda.

Ayrıca oyun çok saçma onu belirteyim. Taktik yapsanız da hiç bir şey değişmemiş gibi hissettiriyor. Takıma diyorum ki cezasahası dışından şut çekmeyin. Oyun şeklini de disiplinli yaptım. Adamların ayağına top geldimi vuruyorlar. Ne anlamı kaldı taktiğin. Bu bir kere de olmuyor her seferinde böyle oluyor. Eğer kanser ederse oyun bırakın gitsin çekilecek çile değil.
Aslında o kadar da değil, verdiğiniz taktikleri hangi oyuncu grubuna verdiniz, kaç maçtır o taktiği kullanıyorsunuz, oyuncular o taktiğe alışık mı gibi bir sürü maç motorunun etkilediği senaryolar var. 2. ligden bir takım alıp taktiklere harika şekilde uymalarını beklememek lazım.

Aga ben bir de trasnfer mantığını anlamıyorum bu oyunda.
Direkt istediğiniz oyuncuyu alamıyorsunuz. Yetenek avı tarzı bir şey var ona göre oyuncu buluyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu rehberi izleyin derim. Oyunu hemen anlamazsınız ama temeliniz olur.

Aslında o kadar da değil, verdiğiniz taktikleri hangi oyuncu grubuna verdiniz, kaç maçtır o taktiği kullanıyorsunuz, oyuncular o taktiğe alışık mı gibi bir sürü maç motorunun etkilediği senaryolar var. 2. ligden bir takım alıp taktiklere harika şekilde uymalarını beklememek lazım.
Bu kadar detay bana aşırı geldi. Bir yerden sonra can sıkıcı olmaya başlıyor.

Tavsiyem oyuna başlarken oyuncu özelliği maskeleme ayarını kapatman bu sayede tüm oyuncuların profillerini tam görebilirsin ayrıca transfer edebileceğin veya kiralayabileceğin oyuncuları gözlemcilik menüsünde üstte transfere sıcak bakmasına göre işaretleyebiliyorsun bu sayede sana gelecek oyuncuları görebilirsin yoksa her oyuncuyu istediğinin gibi alamazsın.

Direkt istediğiniz oyuncuyu alamıyorsunuz. Yetenek avı tarzı bir şey var ona göre oyuncu buluyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu rehberi izleyin derim. Oyunu hemen anlamazsınız ama temeliniz olur.

Hocam İngiltere bilmem kaçıncı ligindeki adama bir sürü para veriyorum gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında aşırı değil gerçeğe yakın. Gerçekte de bir takım taktiğini büyük oranda değiştirince zorlanıyor ya da teknik direktörün istediği her şey sahada olamayabiliyor. Ya da alt ligden Giresunspor'un Barcelona gibi ön alan baskısı yapabilmesi gerçekçi olmaz.

Hocam İngiltere bilmem kaçıncı ligindeki adama bir sürü para veriyorum gelmiyor.
Hangi takımla oynuyorsunuz? Takımınızın itibarı önemli.

Aslında aşırı değil gerçeğe yakın. Gerçekte de bir takım taktiğini büyük oranda değiştirince zorlanıyor ya da teknik direktörün istediği her şey sahada olamayabiliyor. Ya da alt ligden Giresunspor'un Barcelona gibi ön alan baskısı yapabilmesi gerçekçi olmaz.

Hangi takımla oynuyorsunuz? Takımınızın itibarı önemli.
Hocam genelde Galatasaray alıyorum bir kere de Bayern ile denedim olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı