memos07 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #1 FM24'te oyuncu lisans kayıtları yaparkenki kuralları kaldırmak için mod falan var mı? Can sıkmaya başladı artık istediğim oyuncuları kayıt edemiyorum.
FM24'te oyuncu lisans kayıtları yaparkenki kuralları kaldırmak için mod falan var mı? Can sıkmaya başladı artık istediğim oyuncuları kayıt edemiyorum.
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.447 Makaleler 1 Çözümler 11 2 Temmuz 2025 #2 Editör üzerinden yapabilirsin ama yeni kariyer açman gerekir. Artı 0 Eksi
KS KS memos07 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #3 mardzic dedi: Editör üzerinden yapabilirsin ama yeni kariyer açman gerekir. Genişletmek için tıkla... Kariyeri bozmadan mod falan olmaz mı? Editörden nereden yapılıyor? Artı 0 Eksi
mardzic dedi: Editör üzerinden yapabilirsin ama yeni kariyer açman gerekir. Genişletmek için tıkla... Kariyeri bozmadan mod falan olmaz mı? Editörden nereden yapılıyor?
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.447 Makaleler 1 Çözümler 11 2 Temmuz 2025 #4 Bende tam hatırlamıyorum hocam ama YouTube'dan bakarsan daha iyi olur. Yeni kariyerin şart olduğunu biliyorum. Artı 0 Eksi
Bende tam hatırlamıyorum hocam ama YouTube'dan bakarsan daha iyi olur. Yeni kariyerin şart olduğunu biliyorum.
KS KS memos07 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #5 mardzic dedi: Bende tam hatırlamıyorum hocam ama YouTube'dan bakarsan daha iyi olur. Yeni kariyerin şart olduğunu biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bakayım teşekkürler. Artı 0 Eksi
mardzic dedi: Bende tam hatırlamıyorum hocam ama YouTube'dan bakarsan daha iyi olur. Yeni kariyerin şart olduğunu biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bakayım teşekkürler.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.228 Makaleler 1 Çözümler 17 2 Temmuz 2025 #6 Lisans yamalari var kaldirabiliyorsun ama yeni kariyer acman lazim mevcut kariyerde yapamazsin. Artı 0 Eksi
KS KS memos07 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #7 Görkem Say dedi: Lisans yamalari var kaldirabiliyorsun ama yeni kariyer acman lazim mevcut kariyerde yapamazsin. Genişletmek için tıkla... nerden indirebilirim? Artı 0 Eksi
Görkem Say dedi: Lisans yamalari var kaldirabiliyorsun ama yeni kariyer acman lazim mevcut kariyerde yapamazsin. Genişletmek için tıkla... nerden indirebilirim?