DarkSummer
Hectopat
Mevcut savemi bozmak istemiyorum çok geliştirdim takımımı bu saveyi bozmadan editörden filan yabancı sınırını kaldırabilir miyim?
Mevcut savemi bozmak istemiyorum çok geliştirdim takımımı bu saveyi bozmadan editörden filan yabancı sınırını kaldırabilir miyim?
editör varda editöre mevcut save nasıl aktarabiliyoruz onu bilmiyorumSadece yeni kariyer açmadan önce yapabiliyorsun maalesef. Ama eğer editör varsa oyuncuların uyruğunu falan değiştirerek kuralı aşabilirsin tabii kalıcı yapmana gerek yok listeyi gönderdikten sonra tekrar uyruklarını eski haline getirebilirsin.
yok oyun içi editörden bahsettim o farklı bir şey.editör varda editöre mevcut saveyi nasıl aktarabiliyoruz onu bilmiyorum
he onu nerden bulacağız hocam bilmiyorum o kadary
yok oyun içi editörden bahsettim o farklı bir şey.
He onu nereden bulacağız hocam bilmiyorum o kadar.
anladım hocam sağ olunParalı oluyor ya oyunu kendin Steam ya da Epic'ten satın aldıysan oradan eklenti olarak satın alıyorsun ama yine yeni save kurarken aktifleştirebiliyorsun o yüzden yeni save açman lazım her türlü.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.