FM24'e nasıl başlanmalı?

Simeon

Centipat
Daha fazla  
Malum bugün Epic Games ücretsiz FM24 verecek. Önceden hiçbir FM oyunu oynamadım. Hangi takımla başlanmalı ve galiba yama falan indirilmesi lazımmış. Nereden ve hangi yamayı indirmem lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Malum bugün Epic Games ücretsiz FM24 verecek. Önceden hiçbir FM oyunu oynamadım. Hangi takımla başlanmalı ve galiba yama falan indirilmesi lazımmış. Nereden ve hangi yamayı indirmem lazım?

Yama indirmek zorunda değilsin. Takım konusunda da ben tuttuğun takım neyse ondan başla derim, hiç yoktan hangi oyuncu iyi hangi oyuncu kötü bilirsin.

sortitoutsi.net - Football Manager Fansite yamalar buradan indirilebilir. Ayrıca iyi bir Türk takımıyla başlaman daha yararlı olur. 1-2 video izlersen çözersin zaten oyunun temel mantığını. Oyunun tüm yapısını çözmen için de bi 200 saat civarı gömmen gerekir.

Kadrosuna hakim olduğun tuttuğun bildiğin bir takım ile başla, taktik işleri gözünü korkutmasın kendince bir taktik oluştur ve o taktiği benimse ve oyuncularınada benimset.
sortitoutsi.net - Football Manager Fansite sitesinden yüz, forma, stadyum ve birçok yamayı indirebilirsin en kaliteli yamalar burada olur genelde.
Zevk almak için kesinlikle yüz ve logo yamasını kurmanı tavsiye ederim.

Mesaj yazan herkese teşekkürler nereden falan yama indircegimi öğrendim Süper Lig'den başlarım yüksek ihtimal.

Yama olarak transfer ve logo yaması olabilir bence tuttuğunuz Türkiye takımından başlayın yada büyük Avrupa takımı da olur başlangıç için oyuncu talimatları var onları okuyup yapın oyunu kurcalayarak öğrenin çok eğlenceli

Yama olarak transfer ve logo yaması olabilir bence tuttuğunuz Türkiye takımından başlayın yada büyük Avrupa takımı da olur başlangıç için oyuncu talimatları var onları okuyup yapın oyunu kurcalayarak öğrenin çok eğlenceli
Oyuncu rolünü okuyup seçin nasıl oynatmak istediğinize göre taktiginizi kendiniz yapın çoğu şeyi okuyarak öğrenirsiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı