FM24'te gol atılmıyor

4cyber1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Model:Hp Laptop 15-db1xxx İşlemci:AMD Ryzen 3 3200 (4CPUs) 2.6 GHz Ekran Kartı:AMD Radeon Vega 3 Graphics Ram:4 GB
FM24 de Galatasaray ile oynuyorum Konyaspor ile maç yaptığımizda 5-6 isabetli şutum vardı fakat hiçbiri ağları sarsmamisti fakat Konyaspor 2 isabetli sütü gol olup beni 2-0 yendiler bu durumu nasıl çözebilirim?

Başlangıç için teknik heyetinizin önerilerini dinleyebilirsiniz, FM'de stabil bir taktik yok her maç kazanmak için, oyunculara takıma göre değişiyor. Ama YouTube'dan taktik rehberleri izleyebilirsin.

Başlangıç için teknik heyetinizin önerilerini dinleyebilirsiniz, FM'de stabil bir taktik yok her maç kazanmak için, oyunculara takıma göre değişiyor. Ama YouTube'dan taktik rehberleri izleyebilirsin.
Hocam asistanimin önerdiklerini kullanıyorum yeni başladığım için ama sonuç benden çok çok daha az kaliteli takım bile 1-2 atıp 3 puanı beleşe yapıyorlar

Hocam asistanimin önerdiklerini kullanıyorum yeni başladığım için ama sonuç benden çok çok daha az kaliteli takım bile 1-2 atıp 3 puanı beleşe yapıyorlar.

Maç içindeyken oyuncularına seslen var onu sık sık yap oyuncuların morali yüksek olsun, talimatlar kısmından maçın gidişatına göre tempo, pas şekli, kalecinin oyunu nasıl başlatacağı, yaratıcı disiplinli oynama, hücumda kaleyi görünce vurma bekletmeden orta açma falan var. Kısacası talimatlar kısmını biraz öğrenmen gerekiyor, bir de teknik ekibini bütçen var ise kalitelendir. Asistanını değiştir. Bunları yazılı bir şekilde pek anlamayabilirsin bir rehber videosu vesaire izlersen daha çok yardımcı olur sana.

Maç içindeyken oyuncularına seslen var onu sık sık yap oyuncuların morali yüksek olsun, talimatlar kısmından maçın gidişatına göre tempo, pas şekli, kalecinin oyunu nasıl başlatacağı, yaratıcı disiplinli oynama, hücumda kaleyi görünce vurma bekletmeden orta açma falan var. Kısacası talimatlar kısmını biraz öğrenmen gerekiyor, bir de teknik ekibini bütçen var ise kalitelendir. Asistanını değiştir. Bunları yazılı bir şekilde pek anlamayabilirsin bir rehber videosu vesaire izlersen daha çok yardımcı olur sana.
Tamamdır hocam teşekkürler birde önerebileceginiz bir video var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı