FM24'te yeni alınan oyuncu yarım yıldız çıktı

Daha fazla  
Merhaba, FM24'te fenerle ilk sezon kupaları üçledikten sonra orta saha arayışına çıktım. Joelinton diye bir oyuncu buldum 30 küsur milyon euro verdim. Oyuncu görsellerdede görüğünüz gibi savaşçı orta saha rolünde 4 yıldız ve diğerl rollerde de en az 3 yıldız oynadığı gözüküyordu ancak aldıktan sonra oyuncu mo mevkisinde her rolde yarım yıldız oynadığını gördüm. Bu bir oyun bug mıdır yoksa başka bir şey mi var? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-09 232259.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-09 232259.png
    917,8 KB · Görüntüleme: 41
  • fmjoelinton.png
    fmjoelinton.png
    831,3 KB · Görüntüleme: 37
  • fmjoelinton2.png
    fmjoelinton2.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 37
Merhaba, FM24'te fenerle ilk sezon kupaları üçledikten sonra orta saha arayışına çıktım. Joelinton diye bir oyuncu buldum 30 küsur milyon euro verdim. Oyuncu görsellerdede görüğünüz gibi savaşçı orta saha rolünde 4 yıldız ve diğerl rollerde de en az 3 yıldız oynadığı gözüküyordu ancak aldıktan sonra oyuncu mo mevkisinde her rolde yarım yıldız oynadığını gördüm. Bu bir oyun bug mıdır yoksa başka bir şey mi var? Şimdiden teşekkürler.

Hocam DOS savaşçı yapmışsınız ondan dolayı öyle gözüküyor. Oyuncunun profilinde zaten orta sahanın ortasında 4 yıldız olduğu gözüküyor. Adamı bir birim ileri alın ya da diziliş değiştirin diğer türlü kırmızı gözüküyor zaten DOS bölgesindeki oynadığı roller.

DOS kırmızı olduğu için öyle görünüyor çünkü adam o mevkiye alışık değil ya bekleyeceksiniz mevkiye alışacak oynayıp antrenman yapıp ya da mecbur merkeze, sol kanata alacaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı