FMA, One Punch Man ve Code Geass bitti mi?

Evil Belief

Kilopat
Makaleler
4
Merhaba arkadaşlar. İzlenecekler listemde 3 anime kaldı:

1) Full Metal Alchemist: Brotherhood
2) One Punch Man
3) Code Geass

Bunlardan hangileri tamamen bitti? Google'dan araştırdım, 2 ve 3 numaradakilerin 3. sezonları çıkacak diyor. Doğru mu?

Hikayesi tamamlanmamış animeleri izleyemiyorum. Tamamen bitti dediklerinizi izleyeceğim, teşekkürler :)

FMAB bitti.

One Punch Man devam eder mi kesin değil.

Code Geass'ın ana hikayesi bitti. 25'er bölümlük iki sezonu ana hikayesi oluyor. Daha sonra alternatif sonlu "Fukkatsu no Lelouch" isminde film çıktı. Onun sonuna da serinin finali diyebiliriz fakat yeni bir anime serisi çıkacak, o da filmin devamını anlatacak.

Her ne kadar bitti dediysek de yapımcılar parayı sevdiği için bir yolunu bulup devam ettirebiliyor her seride olabileceği gibi. Ana hikayeyi izlersiniz, bittiğinde bu bana yeter derseniz devamını izlemezsiniz bir şey olmaz. İsterseniz ek olarak filmi de izler, yeni çıkacak olanını izlemezsiniz, yine bir şey olmaz.

Son düzenleme:
FMAB bitti.

One Punch Man devam eder mi kesin değil.

Code Geass'ın ana hikayesi bitti. 25'er bölümlük iki sezonu ana hikayesi oluyor. Daha sonra alternatif sonlu "Fukkatsu no Lelouch" isminde film çıktı. Onun sonuna da serinin finali diyebiliriz fakat yeni bir anime serisi çıkacak, o da filmin devamını anlatacak.

Her ne kadar bitti dediysek de yapımcılar parayı sevdiği için bir yolunu bulup devam ettirebiliyor her seride olabileceği gibi. Ana hikakeyi izlersiniz, bittiğinde bu bana yeter derseniz devamını izlemezsiniz bir şey olmaz. İsterseniz ek olarak filmi de izler, yeni çıkacak olanını izlemezsiniz, yine bir şey olmaz.
Açıklayıcı cevabınız için teşekkür ederim, en önce FMAB'yi izleyeyim sonra sıralamanız rehberliğinde Code Geass'e bakarım (y)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı