Deagle çok severim oynamasini ve kartimda 57 TL kalmis. ByNoGame'de 59 alınır mı sizce? Ya da daha iyi değerlendirebilir miyim?
Piyasada aman aman oynama olacağını düşünmüyorum. Kaplamayı sevdiysen alabilirsin tabii ki.
Cs2 hype ı baya bi arttırdı ki bence de cs2de baya güzel gözüküyor. Almıştım sattım.Çok eski olmayan bir zamanda 5-10 tl civarıydı. Nasıl 60 tl oluyor ?
Deagle çok severim oynamasini ve kartimda 57 TL kalmis. ByNoGame'de 59 alınır mı sizce? Ya da daha iyi değerlendirebilir miyim?
Ben yaz indirimleri gelmeden envanterimi yüksekten fiyattan sattım. Yaz indirimlerinde oyun aldım. Haftada 10 saat falan 3 hesaptan girip kasa düşürüyorum sadece. Skin'e para harcayağımı düşünmüyorum daha. Bir sürü AAA oyun piyasaya çıktı yavaştan bakiye biriktirmek lazım. Ama CS'nin güzel tarafı skini tekrar satabilmen. Yerinde olsam alırdım, oynardım. Sıkılınca markete koyardım.Siz olsaydiniz ne yapardınız diye sorsam hocam?
50-60ları görünce yatırımlarım bütün param hepsi gözümün önünden geçti hayatı sorguladım biranlık.
Benimki statrak'mış sıkıntı yok.
Eki Görüntüle 1923812
Alınabilir fakat FN değil de MW alınabilir. Oynamak için alıyorsunuz çünkü.
Seçkin almadıysan skin mkin alma dostum. Önceliğin seçkin olsun.Hocam bende seçkin yok almaya kıyamıyorum acaba seckinemi biriktirsem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.