FN Tuşu Olmadan Kablosuz Ağ Nasıl Açılır?

Denetim Masası > Ağ ve Internet > Ağ Bağlantıları İçerisinden;
Wi-Fi ağ bağdaştırıcınızın üzerinde sağ-tık yapıp. "Etkinleştir" diyebilirsiniz.
Zaten Etkin ise;

Sağ alttan kablosuz ağ logosunun üzerinde tıklayın. Açılan menüden Wi-Fi yazan butona tıklayın.

Öyle olmuyor, FN tuşu olmadan bilgisayar; WI-FI aygıtı bağlı değilmiş gibi algılıyor. Kendimden biliyorum. "Ekran klavyesi" uygulaması ile FN + F(X) tuşuna basarsanız sorununuz çözülecektir. Dikkat dokunmatik klavye uygulaması değil, ekran klavyesi.

Yeni kurulmuş Windows'ta Wi-Fi'ın varsayılan olarak kapalı olduğunu ilk defa duyuyorum. Sürücüsü kurulu mu? BIOS'ta Wi-Fi'ı açıp kapatma ayarı var mı?

Yeni kurulmuş Windows'ta Wi-Fi'ın varsayılan olarak kapalı olduğunu ilk defa duyuyorum. Sürücüsü kurulu mu? BIOS'ta Wi-Fi'ı açıp kapatma ayarı var mı?

Yukarıda dediklerime bakmadınız sanırım, FN + F(X) tuşu bir switch görevini görüyor. Eğer o tuşlara basamazsa WIFI alıcısının kablosunu kesme işlemi ile aynı sonuca ulaşacak.

Okudum, biliyorum ben senin neyi kastettiğini. Yeterince yazmışsın. Windows yeni kurulmuş, formattan önce, klavye sağlamken herhangi bir işletim sisteminde Wi-Fi kapatılmış olsa bile bilgisayarın o durumu bir yerde kaydedip formattan sonra geri yüklemesi mantıklı gelmedi bana.

İşe yaramıyor. Ekran klavyesinden fn basıyorum ama fonksiyon tuşları işlemiyor.
PC yeniden başlattım oldu. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…