Bir dizüstü bilgisayara Windows 10 kurdum ancak kablosuz ağ simgesi üzerinde kırmızı çarpı işareti var. Bilgisayarın kendi klavyesi arızalı. FN tuşunu kullanmadan nasıl kablosuz ağa bağlanabilirim?
Denetim Masası > Ağ ve Internet > Ağ Bağlantıları İçerisinden;
Wi-Fi ağ bağdaştırıcınızın üzerinde sağ-tık yapıp. "Etkinleştir" diyebilirsiniz.
Zaten Etkin ise;
Eki Görüntüle 653310
Sağ alttan kablosuz ağ logosunun üzerinde tıklayın. Açılan menüden Wi-Fi yazan butona tıklayın.
Sony VAIO notebooklarda fiziksel switch oluyordu. Switch off olduğu sürece yazılımsal olarak hiç bir şekilde aktif edilemiyordu.
Yeni kurulmuş Windows'ta Wi-Fi'ın varsayılan olarak kapalı olduğunu ilk defa duyuyorum. Sürücüsü kurulu mu? BIOS'ta Wi-Fi'ı açıp kapatma ayarı var mı?
İşe yaramıyor. Ekran klavyesinden fn basıyorum ama fonksiyon tuşları işlemiyor.Öyle olmuyor, FN tuşu olmadan bilgisayar; WI-FI aygıtı bağlı değilmiş gibi algılıyor. Kendimden biliyorum. "Ekran klavyesi" uygulaması ile FN + F(X) tuşuna basarsanız sorununuz çözülecektir. Dikkat dokunmatik klavye uygulaması değil, ekran klavyesi.
Yukarıda dediklerime bakmadınız sanırım, FN + F(X) tuşu bir Switch görevini görüyor. Eğer o tuşlara basamazsa Wi-Fi alıcısının kablosunu kesme işlemi ile aynı sonuca ulaşacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.