FNAF 1 4. Gece Freddy'den nasıl kurtulunur?

LynchTM

Hectopat
Yıl 2023 oldu çocukken korktuğum bu oyuna yeniden başladım ve 3 gece geçmeyi başardım fakat 4. Gece'de freddy kapımın önüne gelip gittikten sonra bir daha kameralarda görünmüyor ve bir anda geliyor. Yani 2. defa Freddy'den kurtulmam için kameralarda nerede olduğuna bakmalıyım ama hiçbir yerde yok. Nasıl Kurtulurum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamerayı onda tut. Ve en aşağı sağdaki kamerada çıkıyor ofise gelmeden önce. Kamera sürekli orda durursa gelemez.

Kamerayı onda tut.

Foxy'ye her baktığımda ona da bakıyorum 7/24 gözlüyorum fakat yine de hareket ediyor. Sağ kapının dibine kadar gelince kapıyı kapalı tutuyorum. Gittiğinde bir daha hiçbir kamerada görünmüyor sıkıntı bu. Sonra da birden freddynin jumpscaresini yiyorum. Yani ne kadar gözlersen gözle 2 defa minimum geliyor ve 2. de şansım olmuyo

Foxy'ye her baktığımda ona da bakıyorum 7/24 gözlüyorum fakat yine de hareket ediyor. Sağ kapının dibine kadar gelince kapıyı kapalı tutuyorum. Gittiğinde bir daha hiçbir kamerada görünmüyor sıkıntı bu. Sonra da birden freddynin jumpscaresini yiyorum.
Dediğimi yapıp kamerayı Foxy'e bakmak için değiştirmeden önce sağ kapıyı kapat. Bakınca tekrar o kameraya al.

Şimdi baktım CAM 4B'ymiş Freddy'nşn geldiği kamera.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı