FNAF 1 Freddy'den nasıl kurtulunur?

Daha fazla  
Selamlar eskileri hatırlamak adına FNAF 1E başladım fakat Freddy'de ne yapacağımı bir türlü anlayamadım. Bayağı detaylı bir açıklama yapabilecek varsa anlatırsa müteşekkir olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar eskileri hatırlamak adına FNAF 1E başladım fakat Freddy'de ne yapacağımı bir türlü anlayamadım. Bayağı detaylı bir açıklama yapabilecek varsa anlatırsa müteşekkir olurum.
Kanka Freedy genelde soldaki ofis kısmından geliyor, Freedy hareket ettiği zaman bir gülme sesi geliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu sesi duyduğun zaman, eğer ki göremiyorsan o soldaki ofisi kontrol et. Eğer ki hiçbir yerde yoksa, soldaki kapıyı kontrol edip, kapat. Düşük ihtimalle de olsa, sağdan da gelebilir.

Kamerayı freddynin olduğu yere al sol kapıya bak kamera aç sağ kapıya bak kamera aç tekrarla bu taktikle aynı anda foxyden de kurtulabiiliyorsun kameraya baktığın için + bu taktik 4/20 modundda işe yarar ekstra bilgi eğer freddy 5 kez gülerse gecenin başından itibaren sağ kapıdadır ya kamerayı onda tut ya da kapıyı kapayıp gitmesini bekle ki bu çok enerji yer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı