FNAF 1'den korkuyorum

Abi velet sınıfındayım ben öyle bir lüksüm yok :D

Tamam liste: Amınake, mehter marşı (ceddin deden) daha var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam bunu da ekleyin.

Oyun zaten korku oyunu hocam. Korkmanız normal. Tabii gidip kabus görüyorsanız uyuyamıyorsanız durum ciddi ama onun dışında normal.
Hocam bana taktik lazım bu ikinciyi de geçtim arkaya mehter bass açtım ama şimdi gece 3 freddy falan beni halletmeye gelecek herhalde. Hem chica'yı da bir türlü göremiyorum. Yerinden ayrıldığı anda sağ kapım full kapalı oluyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam bunu da ekleyin.

Liste: Amınake, Ceddin deden, şeağaleysurihaneyaağ başka? :D

Hocam bana taktik lazım bu ikinciyi de geçtim arkaya mehter bass açtım ama şimdi gece 3 freddy falan beni halletmeye gelecek herhalde. Hem Chica'yı da bir türlü göremiyorum. Yerinden ayrıldığı anda sağ kapım Full kapalı oluyor

Liste: Amınake, Ceddin deden, şeağaleysurihaneyaağ başka? :D

Benim önerimide ekleyin hocam listeye 😃

Beyler korkuyorum gece uyuyamama gibi bir sorun yok ama jump lar beni accayip tırstırıyor Şeallehsuri üzerine yemin ederim destek gerek

Benim önerimide ekleyin hocam listeye 😃
Amınake, Ceddin deden, şeğaleysuriistehayn, Receb başka?

Beyler korkuyorum gece uyuyamama gibi bir sorun yok ama jump lar beni accayip tırstırıyor Şeallehsuri üzerine yemin ederim destek gerek

Amınake, Ceddin deden, şeğaleysuriistehayn, Receb başka?
Beyler yardımlar için sağolun

Adalın FNAF oynarken 6 yaşındaki kız çocuğu gibi çığlık atmasını izlersen rahatlarsın.
Tamamdır :D

Ama o erkeksi çığlıklar

Adalın FNAF oynarken 6 yaşındaki kız çocuğu gibi çığlık atmasını izlersen rahatlarsın.
Sağ kapıyı ne yapayım peki? Sürekli chica yı göremiyorum

Tam ekranda oynama.
Hocam 3. gece elektrikler gitti ama ALT+F4 bu iş için vardı. Kapılar açıldı ben de bu kutsal görevi bitirip oyunu kapattım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı