FNAF 2 oynanır mı?

Salvatorio

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
FNAF 1'i oynadım ama çok basit geldi. Sadece karşılaştığım 4 animatronik var. FNAF 2'de muhtemelen bu kadar kolay olmayacaktır. Ama ben zor oyunları pek sevmiyorum. Düşündüğüm kadar zor değilse alacağım. Sizce alınır mı?

FNAF 1'i oynadım ama çok basit geldi. Sadece karşılaştığım 4 animatronik var. FNAF 2'de muhtemelen bu kadar kolay olmayacaktır. Ama ben zor oyunları pek sevmiyorum. Düşündüğüm kadar zor değilse alacağım. Sizce alınır mı?
biliyorum çok geç oldu belkide aralarındaki farkı anladın. Fnaf 2 daha kolay tek mekanik müzik kutusu kameradan çık maske ortaya ışık. Hepsi bu kadar fnaf 1 daha zor

Biliyorum çok geç oldu belki de aralarındaki farkı anladın. FNAF 2 daha kolay tek mekanik müzik kutusu kameradan çık maske ortaya ışık. Hepsi bu kadar FNAF 1 daha.
Hocam FNAF 1 daha basit FNAF 2 de daha çok etmen var balon boy var foxy var müzik kutusu var mangle var diğer karakterler klasik 1 ışık veya maske ile gidiyor ama diğer etmenler ile oyun 1'e göre 2 kat zorlaşıyor. Tavsiyem al çok eğlenirsin sarar oyun korku olarak pek bir yorum yapamam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı