FNAF 4'de 8. gece nasıl geçilir?

ramflexx

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Biliyorsunuz ki Five Nights at Freddy's 4'te oyunda geceleri geçmeye çalışıp bitirmeye çalıştığımız oyun beni en çok zorlayan kısım 8. geceyi geçememek. Nightmare denilen karakter de bazen ayak sesleri verirken sahte gülme sesi yapıyor. Örneğin sola ayak sesi verdiği zaman gülüyor ve kapıda mı yoksa yatakta mı diye bakınırken ölüyorum. Şu sahte gülme sesinin nasıl olduğunu bilen varsa benden iyi bilen kişi yazabilir.

Nightmare gecesi zordur. Biraz aslında şansa bağlı bir şey. Ayak seslerini dinleyeceksin. Bir kapıya baktıgında mutlaka görüceksin onu zaten. 1 saniyelik ışık açıp kapatman bittiğinde kapıyı kapat ayak sesi verecek. Sonra ya sol kapıya gider ya da closete. Gülme sesiyle hareket etmiyor hocam zaten.

Nightmare gecesi zordur. Biraz aslında şansa bağlı bir şey. Ayak seslerini dinleyeceksin. Bir kapıya baktıgında mutlaka görüceksin onu zaten. 1 saniyelik ışık açıp kapatman bittiğinde kapıyı kapat ayak sesi verecek. Sonra ya sol kapıya gider ya da closete. Gülme sesiyle hareket etmiyor hocam zaten.

Hocam şansıma az önce geçtim geceyi topladığım bütün bilgiler ile girdim oyuna ve geceyi bitirebildim ve 4 yıldızıda aldım cevabınız için teşekkürler ama dediğiniz şansa bağlı ve doğru.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı