WosTidReis
Hectopat
- Katılım
- 11 Şubat 2023
- Mesajlar
- 3.473
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 7
Evet alıyorlar.16 yaşındada alıyolar diye biliyorum.
Evet alıyorlar.16 yaşındada alıyolar diye biliyorum.
Ben çok sevmedim nerdeyse hiç korkunç sahne yoktu. Jumpscare bile yemedikArkadaşlar filme gittim, +16 haberiniz olsun. Film güzeldi öneririm.
Ballon Boy hariç yoktu evet, ama ben sahneleri beğendim.Ben çok sevmedim nerdeyse hiç korkunç sahne yoktu. Jumpscare bile yemedik.
Arkadaşlar filme gittim, +16 haberiniz olsun. Film güzeldi öneririm.
3 Yaşındayım deseydiniz acaba tepkisi ne olurdu.yaw ben bugun özdüleğe gittim dedi kadın yaş kaç 16 dedim bana kimlik göster dedi *** gibi kaldım aw sinirliyim zaten filme 7 dk kalmış kaldım öylece akşamın bu saati yaw 180 boy 95 kiloyum 15 yaşındayım bi zahmet 16 de ya valla elim ayağım tittriyor şuan sinir oldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.