teşekkürler
ben izlenmiyor diye biliyorum GOTV üzerindenBu maçı gotv’den izleyebiliyor muyuz? Ayrıca EF 2-1 alır diyorum.
Bu turnuvada o var mı bilmiyorum ama genellikle belirli kişilere (izinli kişilere) açık oluyor GOTV. İzleyemezsiniz yani. O izinli kişiler de yayıncılar falan.Bu maçı gotv’den izleyebiliyor muyuz? Ayrıca EF 2-1 alır diyorum.
30 küsürleri görürüz gibi geliyor. Kazanamasak bile baya sıra atlayacagımız kesin.Eternal Fire momentumu yakaladı, ama Fnatic parçalar gibi duruyor. Hayırlısı bakalım, inşallah alırız. Eğer bu turnuvada galip gelirsek HLTV sıralamamız oldukça ilerleyecek. Sangal'dan sonra CS esporunu izlemeyi bırakmıştım, yeniden izlemeye başlayacağım gibi duruyor bu maçla.
İnşallah hadi bakalım. 22'de mi maç?30 küsürleri görürüz gibi geliyor. Kazanamasak bile baya sıra atlayacagımız kesin.
aynen 22.00İnşallah hadi bakalım. 22'de mi maç?
Hadi bakalım, umarım riske girmeden 2-0 kapatırız. Fonksiyon çalışmaktan izleyemiyorum maç.aynen 22.00
GG 16-13 kazandık Vertigo'yu. Bizim mapimizdi ama olsun güzel oynadık Fnatic'e karşı. Sıradaki harita Inferno
İnferno giderse maç gider gibime geliyor.Inferno'su adamların çok iyi. Çok zor alabilmemiz ama Overpass bizde bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.