Focus vs Megane vs Corolla

Anladığım kadarıyla seri bir araba istiyorsun ve iyi yol tutan. Megan direkt elendi yol tutuşu olarak. Toyota ve Ford olabilir fakat onlarda 200'ü geçemezsin. Bana göre hızlı hatchback araba bakman. Hafif olduklarından dolayı daha hızlı giderler. Ayrıca bütçe nedir ona göre öneri yapabilirim.

Dengeli olması 180-240 KM/h arası fazla sapıtmaması yol tutuşu iyi olması açısından hangisini önerirsiniz? Focus bu konuda iyi gibi görünüyor. (2014-2022 arası)

Arkadaşlar hız açısından bir problem yok ben kangoo ile bile 160-180 baremi görüyorum ama bu hızlarda yol tutuşu nispeten iyi olmalı onun için açtım konuyu.

Hocam 2014-2022 focus alabilecek güce sahipseniz dediğiniz kriterlere bakarak Audi A3 (2015-2017) alabilirsiniz.

Anladığım kadarıyla seri bir araba istiyorsun ve iyi yol tutan. Megan direkt elendi yol tutuşu olarak. Toyota ve Ford olabilir fakat onlarda 200'ü geçemezsin. Bana göre hızlı hatchback araba bakman. Hafif olduklarından dolayı daha hızlı giderler. Ayrıca bütçe nedir ona göre öneri yapabilirim.
Bir milyondan düşük bütçe. Bir milyonun altında fiyattakilere bakıyorum.

Bir milyondan düşük bütçe. Bir milyonun altında fiyattakilere bakıyorum.

Sıfır mı? İkinci el mi?

Opel insignia, Peugeot 508, Skoda octavia, Honda Civic, Renault megan bunlardan biri alınabilir. Sıfır alacaksanız bayileri tek tek gezin ve deneme sürüşü yaparak size en uygun aracı alın o şekilde daha kesin bir sonuç olur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı