Adware veya malware olabilir. Sistem taraması yap(tam tarama) Google'dan uzantılarına bak. Bilinmedik bir şey var mı? Baktın bir şey yoksa DNS ayarlarını sıfırla. Hatta şimdi baktım kimlik avı hırsızlığı için açılan bir site. Tahminimce bir virüs var laptopunda. Oda oraya yönlendirmeye calismis.
Adware veya malware olabilir. Sistem taraması yap(tam tarama) Google'dan uzantılarına bak. Bilinmedik bir şey var mı? Baktın bir şey yoksa DNS ayarlarını sıfırla. Hatta şimdi baktım kimlik avı hırsızlığı için açılan bir site. Tahminimce bir virüs var laptopunda. Oda oraya yönlendirmeye calismis.
Assassin's Creed oddsey indiriyordum ki virüs bulaştı. Evet false-pozitif olabilir ama internette virüs olmadığına dair hiçbir mesaj yok. Hepsi virüs. (bu forumdada dahil). Ayrıca VirusTotal'de hepsi virüs algılıyordu. Laptopta bellek ve CPU aşırı fazla kullanıyordu. Ondan sonra asla bir şey indirmedim.