Bilgisayarım bir anda dondu ve dıt sesi geldi. Sonra Malwarebytes'den fodsoack.com diye bir siteyi engellediğini söyledi. Bu nedir?
Adware veya malware olabilir. Sistem taraması yap(tam tarama) Google'dan uzantılarına bak. Bilinmedik bir şey var mı? Baktın bir şey yoksa DNS ayarlarını sıfırla. Hatta şimdi baktım kimlik avı hırsızlığı için açılan bir site. Tahminimce bir virüs var laptopunda. Oda oraya yönlendirmeye calismis.
Adware veya malware olabilir. Sistem taraması yap(tam tarama) Google'dan uzantılarına bak. Bilinmedik bir şey var mı? Baktın bir şey yoksa DNS ayarlarını sıfırla. Hatta şimdi baktım kimlik avı hırsızlığı için açılan bir site. Tahminimce bir virüs var laptopunda. Oda oraya yönlendirmeye calismis.
Eki Görüntüle 2550775
Tam taramada bunu buldu.
KVRT ve Malwarebytes da tarama yaptım başka hiçbir şey bulmadı.
??FitGirl repack kullandın mı?
FitGirl repack kullandın mı?
??
Fitgirl ile ilgili herşeyi sil. Yani bişey kalmasın. Adamlar virüs koyuyor çünkü
FitGirl ile ilgili her şeyi sil. Yani bir şey kalmasın. Adamlar virüs koyuyor çünkü.
FitGirl virüslü değil hocam.
.Site uzantılıdan bende indirdim ve emin ol yanlış herhangi bir şey yapmamama rağmen yedim. Sonra sıfırlama falan çok uğraştım.
Hocam sistemi sıfırladım düzeldi ama FitGirl kullanmaya devam edeceğim neden virüslü olduğunu düşündünüz acaba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.