Fön makinesi ile kasaya toz tutulur mu?

İyi günler. Kullanmış olduğum 76k değerinde masaüstü PC bulunmakta biraz tuzlu olduğu için ufak elleme de içine ederim endişesiyle bakım yapmıyorum doğru düzgün. Haftalardır ne içi açıldı ne de doğru düzgün temizlendi. Elimde ki fön makinesi ile soğuk modda tozları alsam parçalara bir zararı olur mu?

İyi günler. Kullanmış olduğum 76k değerinde masaüstü PC bulunmakta biraz tuzlu olduğu için ufak elleme de içine ederim endişesiyle bakım yapmıyorum doğru düzgün. Haftalardır ne içi açıldı ne de doğru düzgün temizlendi. Elimde ki fön makinesi ile soğuk modda tozları alsam parçalara bir zararı olur mu?
Hocam bende saç kurutma makinesi ile yapıyorum ızgara fanların önündeki şeyin adı neyse onu çıkaramıyorum mecbur öyle yapıyorum.

Ben defalarca yaptım bir şey olmadı için rahat olsun. Ama sakın sıcak tarafını tutma.

Soğuk ayarında bir de fanları tutarak yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı