Fön makinesi ile kasaya toz tutulur mu?

Bilgisayarcılar çok daha güçlü hava tabancaları ile temizliyorlar. Fön makinesinin vereceği hava yetmeyecektir bile :)

Gittigi kadarini temizlemis oldum yine de hocam en azindan idare eder kisa bir sure daha. Baglantilarini yaptim calistirdim geri ekipmanlarinda tozunu aldiktan sonra.

Soğuk ayarında bir de fanları tutarak yapın.

Fanları tutarak yapınca ne gibi bir durumu önlemiş oluyoruz?

Gittigi kadarini temizlemis oldum yine de hocam en azindan idare eder kisa bir sure daha. Baglantilarini yaptim calistirdim geri ekipmanlarinda tozunu aldiktan sonra.

Kendiniz temizlemeniz daha iyi zaten. İlla derin temizlik yaptıracağım diyorsanız ve kendinize güvenemiyorsanız o zaman güvenilir bir bilgisayarcıda sende 1 kez temizletin derim. Kaba temizliğini 2 ayda 1 sefer yapmakta fayda var kasalarda.

Fanların ters dönmesi akım üretebiliyor genelde sabit tutmanızı önerirler.

Fanlar elektrik üretip zarar verebilir. Aşırı hızlı dönüp göbeği bozulabilir veya fan yaprakları kırılabilir.

Kendiniz temizlemeniz daha iyi zaten. İlla derin temizlik yaptıracağım diyorsanız ve kendinize güvenemiyorsanız o zaman güvenilir bir bilgisayarcıda sende 1 kez temizletin derim. Kaba temizliğini 2 ayda 1 sefer yapmakta fayda var kasalarda.

Bilgisayarcıya pek güvenemiyorum ya. Çevrem de işinin ehli olan bilgisayarcı yok denecek kadar az. Araştırmam gerekecek macun bakımını falan dahil edersem.

Fanlar elektrik üretip zarar verebilir. Aşırı hızlı dönüp göbeği bozulabilir veya fan yaprakları kırılabilir.

Öğrendiğim iyi oldu 1 kerelikten bir şey olmaz sanırım ilk defa duydum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı