özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 5 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar ben Spotify dinlerken şarkı değişmek için Fn+F12 kombinasyonu kullanıyorum. Ama her defasında Fn basmak zor oluyor. Bunun bir çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2021
Arkadaşlar ben Spotify dinlerken şarkı değişmek için Fn+F12 kombinasyonu kullanıyorum. Ama her defasında Fn basmak zor oluyor. Bunun bir çözümü var mı?
Çözüm Turnikeci Şutör 5 Nisan 2021 BIOS'tan action keys diye bir yerden kapatılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #2 Fn tuşunu kilitleyemezsin ama makro falan atayabilirsin klavyenin yazılımından. Artı 1 Eksi
Turnikeci Şutör Picopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 302 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2021 #3 BIOS'tan action keys diye bir yerden kapatılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Artı 1 Eksi Çözüm
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 6 Nisan 2021 #4 Sorun çözülmüş ama belki BIOS'a girmeye gerek yoktur. Klavyenizin üstünde Fn Lock yazılı bir tuş var mı? Varsa oradan halledersiniz diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Sorun çözülmüş ama belki BIOS'a girmeye gerek yoktur. Klavyenizin üstünde Fn Lock yazılı bir tuş var mı? Varsa oradan halledersiniz diye düşünüyorum.
KS KS özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 6 Nisan 2021 #5 Ramazan Ö dedi: Sorun çözülmüş ama belki BIOS'a girmeye gerek yoktur. Klavyenizin üstünde Fn Lock yazılı bir tuş var mı? Varsa oradan halledersiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Fn lock yok maalesef BIOS'dan yaptım ama şimdi de fonk. Tuşları için fn basıyorum. Artı 0 Eksi
Ramazan Ö dedi: Sorun çözülmüş ama belki BIOS'a girmeye gerek yoktur. Klavyenizin üstünde Fn Lock yazılı bir tuş var mı? Varsa oradan halledersiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Fn lock yok maalesef BIOS'dan yaptım ama şimdi de fonk. Tuşları için fn basıyorum.